Kontantpris

Tjek boliglån

1.725.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
3.661,-
Boligareal
88m2
Vær. inkl. stuer
3
Yderligere information

Ejerlejlighed, Sagsnr. 01-X0000481

Fredskovhellet 19, 2 th, 3400 Hillerød

Velindrettet lejlighed med altan i Hillerød

Denne velindrettede lejlighed i Hillerød egner sig perfekt til de handy typer med kreative idéer og hænderne skruet rigtigt på. Her får I nemlig rig mulighed for at sætte jeres eget præg, så det kommende hjem bliver lige præcis, som I ønsker det. I kan se frem til en veldisponeret planløsning og en dejlig altan med udsigt til det grønne fællesareal, ligesom der er tilknyttet eget kælderrum og fælles parkeringsplads. Læg dertil en bekvem beliggenhed nær hverdagens gøremål og naturskønne områder, hvilket giver jer det bedste af to verdener.

Mægler Emil Christian Nielsen. Kontakt her hvis du skal købe.

Hvor meget er din bolig værd?

En salgsproces hos LokalBolig er velovervejet og nøje gennemtænkt. Alt tager udgangspunkt i din unikke bolig og hjælper til at sikre dig det bedste salg.

Detaljer

God planløsning uden spildplads

Det naturlige samlingspunkt bliver den indretningsvenlige stue med brede glaspartier, der både sikrer et skønt lysindfald og direkte udgang til altanen. I stuen kan I både etablere en hyggelig spiseafdeling i den ene ende og placere en komfortabel sofagruppe i den anden. Videre er der to værelser, hvor I udover et soveværelse kan indrette enten et børneværelse, kontor eller hobbyrum.

Mulighed for at sætte eget præg

Køkkenet fremtræder med hvide elementer og mørkere bordplader. Det er udstyret med rigelig opbevaringsplads til remedierne, så bordpladerne er frie til madlavningen. Tilmed er der en mindre spisekrog til de hurtige morgenmåltider. I sit nuværende format byder badeværelset på et badekar og terrazzogulv, men med en kærlig hånd kan det få et mere tidssvarende udtryk.

Dejlig altan og grønt fællesområde

Endelig kan I se frem til en dejlig altan, hvor det i sommerhalvåret er helt oplagt at indtage frokosten eller blot nyde en rolig stund, når dagen går på hæld. Tilmed får I en smuk udsigt til et dejligt, grønt fællesområde, som indbyder til afslapning under åben himmel.

Interaktiv tur

Området

Fredskovhellet 19, 2 th, 3400 Hillerød

Nær hverdagens gøremål og grønne områder

Når hverdagen melder sin ankomst, finder I både Meny, daginstitution og bus inden for en radius af blot 300 meter, mens skole og idrætsfaciliteter er en kort cykeltur væk. På cykel er der heller ikke langt til Slotsarkaderne med mange butikker og lækre spisesteder, mens Slotssøen og Store Dyrehave sætter tempoet ned med afslappende gåture i de grønne omgivelser. Afslutningsvis er der nem adgang til Hillerød Station, hvorfra S-toget fører jer direkte til Københavns Hovedbanegård på 40 minutter.

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

LokalBolig CO2 Neutral Boligpræsentation

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: