Kontantpris

Tjek boliglån

1.595.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
2.395,-
Boligareal
116m2
Vær. inkl. stuer
3
Yderligere information

Ejerlejlighed, Sagsnr. 45-X0000057

Fredensgade 10, 4 3, 7400 Herning

Dejlig lejlighed med central beliggenhed i Herning

I kan nu blive de næste ejere af denne flotte og yderst velholdte treværelses lejlighed, som ligger helt centralt i Herning.

Læs mere om Fredensgade 10, 4 3

Mere om Fredensgade 10, 4 3

Her kan I se frem til to fine værelser, åbne opholdsrum og en beliggenhed, der sikrer jer nærhed til alt, som I skal bruge i jeres hverdag. På samme etage som lejligheden er der et tilhørende pulterrum til opbevaring.

I kommer til at bo i rolige omgivelser for enden af gågaden, der byder på spændende butikker og et bredt udvalg af spisesteder. Samtidig er I også tæt på indkøbsmuligheder og Herning Station, og hvis I har børn, ligger skole og daginstitution under 800 meter fra adressen.

Den velfungerende ejerforening sikrer, at tingene holdes pæne og nydelige, og I kan også glæde jer over gode parkeringsforhold. Herudover er der elevator og dørtelefon i opgangen, og i kælderen er der et fællesrum med billard, som kan lånes til fester og andre arrangementer.

Lejligheden ligger på fjerde sal og byder på nyere gulve flere steder, ligesom der overalt er gipslofter med indbyggede spots. Indenfor venter der to værelser med indbygget skabsvæg, og som deles om badeværelset. Badeværelset er udstyret med en muret bruseniche, og så kan I have vaskefaciliteter stående her, så I slipper for turen til vaskeriet. Endelig når I køkkenet og stuen, der ligger samlet i en herlig forening og sikrer jer optimale betingelser til at være sammen. Her finder I Kvik-køkkenet fra 2014, som præsenterer sig i hvidt, grebsløst design med alle hårde hvidevarer, herunder induktionskogeplade og pyrolyse. Rummet nyder desuden godt af de mange sydvendte vinduespartier, der lader dagslyset strømme ind det meste af dagen. Som prikken over i’et får I fra lejligheden en smuk udsigt til de grønne omgivelser og høje træer omkring jer.

Lyder det som en lejlighed for jer? Så kontakt os for en fremvisning.

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger