Kontantpris

665.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
1.104,-
Boligareal
26m2
Vær. inkl. stuer
1
Yderligere information

Ejerlejlighed, Sagsnr. 27-018153

Skovbrynet 3, 2 MF, 4681 Herfølge

En dejlig base med lyse rammer

En lun sommermorgen starter på altanen. Du vågner til lyden af fuglefløjt, sætter kaffen over og bevæger dig ud på de solrige bonuskvadratmeter, hvor du kan sætte dig til rette med skøn udsigt over Herfølges villaveje.

Læs mere om Skovbrynet 3, 2 MF

Mere om Skovbrynet 3, 2 MF

Den etværelses lejlighed er en dejlig base med lyse rammer, altanen er guld værd og de grønne fællesarealer i skovbrynet.

Hver morgen kan starte på altanen, for med få hundrede meter til stationen kan du tage det roligt. Herfra tager toget dig videre ud i verden - fire minutter til Køge og tre kvarter til København gør det nemt at pendle. Når der skal handles ind til aftenens menu, har du bare fem minutter til fods, før du står i nærmeste supermarked. Du får derfor rigelig tid til at nyde nærområdets mange kvaliteter. Din nye nabo er Nyskoven, hvor du kan lufte løbeskoene, mens endnu mere smuk natur folder sig ud i Herfølge Hestehave eller langs kysten ved Køge Bugt. Her ligger hvide sandstrande som perler på en snor og inviterer dig på varme sommerdage med friske havbriser og perfekt badevand.

Lejligheden ligger på tredje og øverste etage i en rødstensejendom fra 1968. Ejerforeningen er velfungerende, og hverdagen opgraderes med fælles vaskekælder samt dit helt eget kælderrum. Med en placering på tredje får du ikke blot udsigt over byen, men samtidig glæde af lyset, som strømmer ind gennem de sydvendte vinduespartier. I entréen finder du optimale opbevaringsmuligheder i den indbyggede skabsvæg, og derudover er her adgang til badeværelset, som i 2014 fik installeret nyt toilet og ny håndvask. Dertil kommer køkkenet, som ligger i forbindelse med stuen. Køkkenet lægger op til hjemmebag og kulinariske eventyr, og du kan indrette dig med en lille hyggekrog, hvor vennerne kan indtage et glas vin, mens maden simrer. Den lyse stue har en altandør fra 2014, som giver en smagsprøve på den herlige udsigt.

Velkommen til Skovbrynet 3

Området

Lignende boliger