Billede af boligen

Vingårds Alle 69, 1. tv

2900 Hellerup



Veludnyttet og istandsat lejlighed med skøn, sydvendt altan

Søger du en velindrettet bolig med en beliggenhed i særklasse, er denne lejlighed i det attraktive Store Taffelbay lige sagen. Her venter en indflytningsklar lejlighed, der ligger på første sal i en nydelig ejendom fra 1952. Beliggenheden er i top nær Strandvejen i Hellerup, offentlig transport samt skov og strand, hvilket desuden giver dig god adgang til dagligdagens gøremål. Mere om boligen...

Plantegning

Billede af 1. sal fra Vingårds Alle 69, 1. tv, 2900, Hellerup

Mere om boligen

Indbydende opholdsmiljø

Lejligheden fremtræder yderst lys, og det opleves især i stuen, som får masser af naturligt lys via de store vinduespartier mod syd. Stuens størrelse gør det let at indrette både spiseareal og sofagruppe. Herudover er der et flot køkken, der udover gængse hårde hvidevarer rummer vaskefaciliteter for ekstra komfort.

Tid til ro

Når det er tid til at trække sig tilbage, byder boligen på et anseeligt værelse, hvor der er plads til både seng, klædeskab og et skrivebord til enten studietid eller arbejde. Endelig er der et pænt badeværelse med separat bruser.

Nyd sommeren under himmel

På den solvendte altan kan du få glæde af mange timers sol og sommervarmen i private rammer. Foretrækker du i stedet græs under fødderne, kan du passende trække ned på de grønne, rekreative fællesarealer nede foran ejendommen.

Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Billede af LokalBolig Hellerup
KontaktLokalBolig HellerupStrandvejen 130, c, 2900 Hellerup
39 62 66 00

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 13-X0001471

Økonomi

Kontantpris3.395.000 kr.
Udbetaling170.000 kr.
Mdl. ejerudgifter4.194 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift19.480 kr.
Netto ekskl. ejerudgift15.790 kr.

Info

BoligtypeEjerlejlighed
Boligareal63 m²
Værelser inkl. stuer2
Etager1
Byggeår1952
AltanJa
Husdyr tilladtJa
EnergimærkeD