Billede af boligen
Solgt

Strandvejen 110B, st. th

2900 HellerupSolgt på 19 dageLokalBolig Hellerup ApS

Totalistandsat og veludnyttet lejlighed med sydvendt altan

Både adresse og bolig er i top, når det kommer til denne smukke fireværelses lejlighed i Strandborg. Ikke nok med at I kan spadsere ud til Strandvejens butikker og delikatesser, så er der også kort langt til Hellerup Strand og Hellerup Havn. Lejligheden fremstår i nydelig stand med højt til loftet og et vidunderligt lysindfald. Dertil kommer den store, sydvendte altan, som er et fantastisk opholdsrum i sommerhalvåret. Mere om boligen...

Plantegning

Billede af stueplan fra Strandvejen 110B, st. th, 2900, Hellerup

Mere om boligen

Elegant og lyst

Lejligheden har en fin, rød tråd med dekorative stuklofter, der sætter prikken over i’et. Lysindfaldet er også værd at bemærke, og så er køkken-alrummet uden tvivl samlingspunktet. Det stilrene køkken er både praktisk og smagfuldt på samme tid med hvide, grebsfrie fronter og masser af plads til opbevaring blandt andet i den fine slagbænk. I hele lejligheden er desuden lagt nye gulve med gulvvarme.

Velindrettet planløsning

Fra køkken-alrummet ledes du ind til stuen med en passende størrelse til sofaen og et flot kig til springvandet i gården. Dertil kommer to værelser, hvoraf det største har en indbygget skabsvæg. Lige ved entréen finder I badeværelset, som har separat bruseniche og et flot gulv, hvis turkisblå farve giver et godt modspil til de hvide flisevægge.

Solrig altan

I det varme vejr er det oplagt at åbne de dobbelte glasdøre ud til altanen fra køkken-alrummet for at nyde sommeren. Hvis I vil, kan I desuden få direkte nedgang til den hyggelige gårdhave.

Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Billede af LokalBolig Hellerup
KontaktLokalBolig HellerupStrandvejen 130, c, 2900 Hellerup
39 62 66 00

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 13-X0001528

Info

BoligtypeEjerlejlighed
Boligareal79 m²
Værelser inkl. stuer3
Etager1
Byggeår1902
AltanJa
Husdyr tilladtJa
EnergimærkeD