Kontantpris

4.250.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
4.160,-
Boligareal
151m2
Vær. inkl. stuer
5
Yderligere information

Ejerlejlighed, Sagsnr. 13-X0000026

Lyngbyvej 301, st, 2900 Hellerup

Skøn villalejlighed i det populære Dyssegårdkvarter

Velkommen til det populære Dyssegårdskvarter, hvor vi netop nu udbyder denne villalejlighed, som med en optimal planløsning er perfekt til familien.

Læs mere om Lyngbyvej 301, st

Mere om Lyngbyvej 301, st

...

• Super skøn villalejlighed
• Store, lyse og indbydende rum
• Egen kælder og sydvendt terrasse
• Moderniseret med nye vinduer, bad og køkken
• Central beliggenhed i det eftertragtede Dyssegårdskvarter
• Veldrevet Ejerforening

Funkis-ejendommen er fra 1935 med facader af gule teglsten, et væld af vinduespartier og et helvalmet tag af sort tegl. Lejligheden er en stor 5-værelses høj stuelejlighed, med 3 ekstra rum i kælderen tilhørende lejligheden. I kælderen findes endvidere bl.a. en stor gildestue og et fælles vaskeri. Hjemmet er moderniseret med nye højtydende lydvinduer samt nyt badeværelse, gæstetoilet og køkken, og I får derfor glæde af en bolig, som I kan flytte direkte ind i.

Fra vindfaget træder man ind i fordelingsentréen, som åbenbarer alle rummene for jer. Herfra får I adgang til et pænt gæstetoilet og et renoveret badeværelse, som har en monokrom indretning og regnbruser i en niche. Udforsker I værelsesafdelingen, finder I tre reelle værelser. Har I brug for flere værelser, er det endvidere muligt at etablere et fjerde ved at inddrage spisestuen til ekstra værelse.

Det store spisekøkken brillerer med en moderne, hvid indretning med grebsfrie fronter og en let atmosfære. Her er masser af skabsplads og endvidere et lille spisekammer. Et pænt gulv sætter prikken over i’et og skaber en fin forening mellem nyt og klassisk. De to store stuer er i åben forbindelse, hvilket forstærker den rummelige stemning. Her er højt til loftet. Går I på opdagelse, vil I se stuklofter, flotte gulve, smukke radiatorskjulere og et pragtfuldt lysindfald takket være de brede vinduespartier. Rundturen fuldendes med en sydvendt, hævet terrasse og med adgang videre ned i en skøn have.

Beliggenheden er meget central. Der er gåafstand til hverdagens fornødenheder. Det tager 5 min i bil til Øresund, 10 min til Københavns centrum, og vil man tage bussen, findes der 6 buslinjer med stoppesteder inden for 150 meter. Nærmeste S-togsstation ligger blot 700 meter væk. Der er mange grønne områder i umiddelbar nærhed af boligen (Gentofte sø, Dyssegårdsparken, Ved Renden).
Der er kort gå-afstand til de eftertragtede skoler: Kildegård Privatskole og Dyssegårdsskolen.

Vil I se mere? Bestil en fremvisning.

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger