Billede af boligen
Solgt

Esthersvej 32, st. th

2900 HellerupSolgt på 25 dageLokalBolig Hellerup ApS

Gennemført istandsat herskabslejlighed med direkte udgang til stort og privat, solrigt havestykke

Skønt placeret på Esthersvej og med gåafstand til alle Strandvejens butikker og spisesteder og kun lidt over en kilometer til Hellerup Strand ligger denne charmernede og istandsatte herskabslejlighed . Boligen er placeret i en høj stue, hvor I får et skønt køkken-alrum med køkken fra Kvänum, en stor stue, to værelser, et badeværelse og et bryggers. I forlængelse af stuen ligger en lille havestue, hvorfra der er direkte udgang til et solrigt og privat havestykke. Velkommen til Esthersvej 32. Mere om boligen...

Plantegning

Billede af stueplan fra Esthersvej 32, st. th, 2900, Hellerup

Mere om boligen

Opholdsrummene

Køkken-alrummet og stuen er adskilt af franske døre, og har begge en anseelig loftshøjde, et herligt lysindfald fra de sydvendte vinduespartier og smukke radiatorskjulere. Det smukke Kvänum-køkken er opsat med hvide elementer toppet af mørke træbordplader og charmerende mosaikklinker langs væggen. I stuen indrettes sofamøblerne, og bemærk også den indbyggede reol omkring de franske døre til det bagerste rum.

Resten af lejligheden

Lejligheden har to soveværelser, hvoraf det største er med indbyggede skabe. Stilen på badeværelset er gennemført med skakternet gulv og separat bruseafsnit for enden samt vindue. I bliver også glade for det praktiske bryggers med plads til vaskemaskine.

Nyd sommeren

Sommeren kan nydes i den private og solrige have. Her er virkelig hyggeligt med opvokset og velplejet beplantning foruden fliseterrassen til havemøblerne.

Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Billede af LokalBolig Hellerup
KontaktLokalBolig HellerupStrandvejen 130, c, 2900 Hellerup
39 62 66 00

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 13-X0001506

Info

BoligtypeEjerlejlighed
Boligareal114 m²
Værelser inkl. stuer4
Etager1
Byggeår1931
Husdyr tilladtJa
EnergimærkeD