Billede af boligen

Bryggertorvet 2, 3. 3

2900 HellerupSmuk og gennemført istandsat lejlighed med altan, elevator & p-plads

Velkommen indenfor i denne gennemrenoverede lejlighed, som byder på en virkelig god beliggenhed i Hellerup ved Tuborg Havn og Strandvejen. Her venter jer et stilrent hjem med en velindrettet planløsning bestående af et stort og lyst køkken-alrum i åben forbindelse med stuen. Dertil kommer tre værelser og to badeværelser samt en skøn, solrig altan. Der er desuden elevator i opgangen og adgang til privat parkering i parkeringskælderen samt depotrum lige uden for døren. Mere om boligen...

Plantegning

Billede af alle plan (3x2) fra Bryggertorvet 2, 3. 3, 2900, Hellerup

Mere om boligen

Lyst og rummeligt opholdsmiljø

Stuen og køkkenet ligger i åben forbindelse og udgør hjemmets anseelige opholdsmiljø, hvor sollyset strømmer frit ind fra øst og vest. Her får I skønne rammer om samværet, mens madlavningen bliver en sand fornøjelse i det lækre køkken med sorte, grebsfrie fronter og to ovne placeret i en behagelig arbejdshøjde.

God rumfordeling

Fra den lange gang med faste skabe får I adgang til det store, lyse soveværelse med en indbygget skabsvæg samt de to værelser med fine indretningsmuligheder. Dertil kommer badeværelserne, som er opført i samme stil, og mens det ene har brus, er det andet forsynet med et badekar og rum til en vaskesøjle.

Hyggelig altan

Det meste af året kan I nyde den overdækkede terrasse, som vender fordelagtigt mod vest ud til det lukkede gårdmiljø. Her får I plads til et lille havemøbelsæt såvel som pyntende krukker med blomster.

Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Billede af LokalBolig Hellerup
KontaktLokalBolig HellerupStrandvejen 130, c, 2900 Hellerup
39 62 66 00

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 13-X0001507

Økonomi

Kontantpris9.495.000 kr.
Udbetaling475.000 kr.
Mdl. ejerudgifter8.334 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift54.446 kr.
Netto ekskl. ejerudgift44.145 kr.

Info

BoligtypeEjerlejlighed
Boligareal147 m²
Værelser inkl. stuer4
Etager1
Byggeår1995
AltanJa
ElevatorJa
Husdyr tilladtJa
EnergimærkeD