Kontantpris

Tjek boliglån

1.295.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
2.471,-
Boligareal
46m2
Vær. inkl. stuer
2
Yderligere information

Ejerlejlighed, Sagsnr. 33-X0000194

Sofielundsvej 10B, 1 th, 2600 Glostrup

Veldisponeret 2V’er centralt i Glostrup

Nu har du muligheden for at erhverve dig en flot, veldisponeret toværelseslejlighed med en central og attraktiv beliggenhed i Glostrup.

Læs mere om Sofielundsvej 10B, 1 th
Mægler Christian Sarring. Kontakt her hvis du skal købe.

Hvor meget er din bolig værd?

En salgsproces hos LokalBolig er velovervejet og nøje gennemtænkt. Alt tager udgangspunkt i din unikke bolig og hjælper til at sikre dig det bedste salg.

Mere om Sofielundsvej 10B, 1 th

Din lyse, charmerende bolig ligger blot få minutters gang fra Glostrup Station, og så kan du glæde dig over en velfungerende ejerforening, velkommen til Sofielundsvej 10B.

Allerede udefra imponerer ejendommen fra 1950 med sin indbydende facade, og indenfor bliver du budt velkommen i en fiks, lille entré, hvorfra lejligheden folder sig ud. Det U-formede køkken har hvide fronter og rigelig med skabsplads til dine remedier, og så bidrager det velplacerede vindue med en skøn udsigt til omgivelserne. Stuen er hjemlig og hyggelig med skråvægge, der sørger for spændende indretningsmuligheder, og du får dig snildt etableret med både et komfortabelt sofahjørne samt et spisebord. Soveværelset tilgås fra stuen, og her er samme dejlige atmosfære, som i resten af hjemmet. Boligen afsluttes med et badeværelse, hvor hver en kvadratmeter er udnyttet, mens ovenlysvinduet sætter prikken over i’et ved at trække sollyset ind.

Udenfor finder du grønne fællesarealer, hvor det er muligt at nyde sommersolen omgivet af træer og buske, der skærmer af, så området bliver en lille grøn oase midt i byen.

Du bosætter dig med kort afstand til et varieret udvalg af dagligvarebutikker, ligesom Glostrup Shoppingcenter ligger nær hjemmet, og så er der et fristende udvalg af spisesteder og takeaways i nærheden. Der er heller ikke langt til det rekreative område ved Vestskoven, som kan nås på cykel, og skal du videre ud i landet tilbagelægges afstanden til motorvejen på få minutter i bil.

Er det dig, der skal flytte ind? Kontakt os for en fremvisning!

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

LokalBolig CO2 Neutral Boligpræsentation

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: