Billede af boligen

Ved Bommen 28, 2. 24

2820 GentofteIstandsat lejlighed øverst med stor, solrig altan

På en utrolig attraktiv beliggenhed i Vangede, centralt placeret men tilbagetrukket fra vej, venter denne flotte og istandsatte lejlighed på nye ejere. Lejligheden, som ligger øverst i bygningen blev istandsat i 2022 og rummer 71 kvm. som fordeler sig på et stort køkken-alrum i åben forbindelse med stuen, med pæne sildebensgulve, et fint soveværelse med skabsvæg, et badeværelse med separat bruseniche og vaskesøjle samt en stor, vestvendt altan, hvorfra man får en flot udsigt. Foreningen har ligeledes fået udskiftet stigstrenge. Mere om boligen...

Plantegning

Billede af alle plan (1x1) fra Ved Bommen 28, 2. 24, 2820, Gentofte

Mere om boligen

Lyse og åbne opholdsrum

Stuen bliver det naturlige opholdsrum, og det åbne rumforløb, der forener køkken med alrum og stuegiver dig mulighed for at være tæt på dine gæster på tværs af aktiviteter. Det flotte køkken fremstår med hvide, grebsfri fronter og en træbordplade samt en god skabsplads. Opholdsrummet bidrager til en god rumfornemmelse og de stor vinduespartier ud til altanen giver rummet et generøst lysindfald.

Soveværelseet og badet

Det rummelige soveværelse er godt indrettet og byder på masser af skabsplads takket være skabsvæggen. Badeværelset fremstår moderne og med god plads til både skabsplads, en separat bruseniche samt vaskesøjle. I entréen får du desuden plads til sko og overtøj.

Fantastisk uderum

Den vestvendte altan tilgås fra stuen gennem en praktisk skydedør, som gør altanen til den naturlige forlængelse af stuen i hele sommerhalvåret. Altanen byder på sol de fleste af dagens timer, men er udstyret med markise, så man også kan få skygge. Grundet lejlighedens placering øverst i bygningen kan du herfra nyde udsigten over området og det grønne fællesareal.

Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Billede af LokalBolig Gentofte
KontaktLokalBolig GentofteGentoftegade 34 , 2820 Gentofte
39 62 66 00

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 23-X0000893

Økonomi

Kontantpris2.695.000 kr.
Udbetaling135.000 kr.
Mdl. ejerudgifter4.350 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift15.538 kr.
Netto ekskl. ejerudgift12.594 kr.

Info

BoligtypeEjerlejlighed
Boligareal71 m²
Værelser inkl. stuer2
Etager1
Byggeår1977
AltanJa
Husdyr tilladtJa
EnergimærkeC