Kontantpris

Tjek boliglån

2.150.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
2.874,-
Boligareal
63m2
Vær. inkl. stuer
3
Yderligere information

Ejerlejlighed, Sagsnr. 23-X0000167

Tværbommen 21, 1 th, 2820 Gentofte

Indflytningsklar 3V’er med sydvendt altan

Søger I en rummelig bolig med en god beliggenhed? Så skal I vende blikket mod denne lejlighed på Tværbommen, som ligger centralt i Vangede.

Læs mere om Tværbommen 21, 1 th
Mægler Julius Lange Thurøe. Kontakt her hvis du skal købe.

Hvor meget er din bolig værd?

En salgsproces hos LokalBolig er velovervejet og nøje gennemtænkt. Alt tager udgangspunkt i din unikke bolig og hjælper til at sikre dig det bedste salg.

Mere om Tværbommen 21, 1 th

Lejligheden egner sig perfekt til såvel singlen som parret, der ønsker en bekvem tilværelse nær hverdagens gøremål.

Boligen kort fortalt:
· Veludnyttet treværelses-lejlighed
· Indflytningsklar med nyere bad
· Solrig, sydvendt altan
· Velholdt ejendom og flotte fællesarealer
· God beliggenhed, tæt på naturskønne områder, indkøb samt offentlig transport

På Tværbommen 21 møder I ejendommen fra 1946, der præsenterer sig med en gul murstensfacade og et rødt tag. Her har lejligheden en skøn placering på første sal. I ejendommen er desuden installeret fibernet.
Indenfor bydes I velkommen i en entré, hvorfra lejligheden udfolder sig via en god planløsning uden spildplads. Boligens trumfkort er de to indbydende stuer med aflange vinduespartier, som gavmildt trækker dagslyset ind. Her er det helt oplagt at indrette et spiseafsnit i den ene stue og placere en sofa i den anden.

Det tosidede køkken fremtræder med hvide elementer i flot kontrast til de sorte bordplader. Det er udstyret med rigelig skabsplads og gængse hvidevarer, så I får gode rammer til madlavningen. Tilmed er der også plads til en vaskemaskine.

Boligen rummer også et regulært soveværelse, hvor I udover en dobbeltseng har fin plads til et tøjskab. Videre er der et badeværelse med bruseafsnit og hvidt inventar toppet med et terrazzo gulv med matchende bordplade.

Endelig kan I se frem til en sydvendt altan, som bliver det naturlige omdrejningspunkt i sommerhalvåret. Nedenfor ejendommen er der også en fælles parkeringsplads og et dejligt, grønt fællesareal med bordbænkesæt.

I hverdagen finder I Vangede Bygade og indkøb indenfor en radius af blot 500 meter, ligesom der er kort afstand til naturskønne områder som Gentofte Sø og Nymosen. Afslutningsvis får I nem adgang til S-togsstation, bus og motorvej, ligesom køreturen til Københavns centrum kan klares på omtrent et kvarter.

SALGSVURDERING
Overvejer du at sælge din bolig, så er du meget velkommen til at kontakte os for en aftale om en uforpligtende salgsvurdering - Vi er effektive og leverer resultatet HVER gang!

Film

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

LokalBolig CO2 Neutral Boligpræsentation

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: