Kontantpris

Tjek boliglån

7.995.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
5.386,-
Boligareal
209m2
Vær. inkl. stuer
6
Yderligere information

Villalejlighed, Sagsnr. 23-X0000013

Jahnsensvej 14, 2, 2820 Gentofte

Unik og historisk villalejlighed med kig til Øresund

I rolige omgivelser på den lukkede Jahnsensvej nr. 14 møder I dette usædvanligt smukke hus på Gentoftes måske bedste adresse.

Læs mere om Jahnsensvej 14, 2
Mægler Kristian Falk Nielsen. Kontakt her hvis du skal købe.

Hvor meget er din bolig værd?

En salgsproces hos LokalBolig er velovervejet og nøje gennemtænkt. Alt tager udgangspunkt i din unikke bolig og hjælper til at sikre dig det bedste salg.

Mere om Jahnsensvej 14, 2

Huset er højt placeret og fra villalejligheden er der udsigt til Øresund. Samtidig kommer I til at bo nær Gentoftegade med bl.a. 3 supermarkeder, Gentofte Station, Gentofte Bibliotek, den meget populære Gentofte Kino, Aurehøj Gymnasiumm, Gentofte HF, Kildeskovshallen med stort set alt inden for idrætsfaciliteter, Bernstorffparken, Gentofte Kirke, Gentofte Sø. Det hele inden for ganske få minutter både til fods, på cykel eller i bil.
Boligen byder derudover på en udsigt helt til Øresund og svenskekysten og København og i øvrigt 360 grader rundt.

Kort fortalt byder villalejligheden på:
· 100% opdelt og egen indgang
· Fantastisk beliggenhed med udsigt til Øresund
· Smukt og æstetisk hus med unikke og historiske detaljer
· Stort spisekøkken og herskabelige stuer med et flot lysindfald
· Brugsret til egen have, garage og anneks
· Huset har fået lagt omfangsdræn

I kommer til at bo i en historisk ejendom med unikke detaljer, og jeres kommende hjem finder I på anden og tredje etage.

For at komme op til boligen, ledes I op ad en smuk muret spindeltrappe. Fra entréen får I adgang til det store køkken-alrum, med spiseplads og masser af skabsplads. Fra alrummet føres I til tre stuer en suite – alle med et særdeles smukt lysindfald. Stuerne kan indrettes som henholdsvis spisestue, dagligstue og læsestue. Stuerne har fine herskabelige detaljer som flotte gulve, velholdte palævinduer, stuklofter, franske døre samt fyldningsdøre, alle med originale messinghåndtag. I den ene stue er der en smuk, hvid svensk porcelæns-brændeovn, og fra den anden er der udgang til en østvendt altan. Fra entreen er der adgang til et mindre, men praktisk gæstetoilet og garderoberum.

Tredje salen er optimalt udnyttet, og rummer tre fine værelser og en tv-stue samt to badeværelser, der begge har badekar. Fra alle etagens vinduer og to altaner mod henholdsvis øst og vest er der igen fremragende udsigt udover hele kommunen og helt ind til Københavns tårne, og ikke mindst med kig til Sverige og Øresund på klare dage.

Udenfor får I en privat arkitekttegnet have med små romantiske solkroge, som er belagt med unikke skorstensklinker fra det for længst nedlagte Hasle Teglværk på Bornholm. Dertil en spændende beplantning, som skaber solrig og hyggelig intimitet bag hækken ud til den børnevenlige blinde vej. I har ligeledes brugsret til et muret anneks med tegltag. Annekset indeholder garage, cykelrum og et rum, der med indlagt vand, afløb og el kan omdannes til et funktionelt udekøkken.

Kontakt os allerede i dag for en fremvisning.

SALGSVURDERING
Overvejer du at sælge din bolig, så er du meget velkommen til at kontakte os for en aftale om en uforpligtende salgsvurdering - Vi er effektive og leverer resultatet HVER gang!

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

LokalBolig CO2 Neutral Boligpræsentation

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: