Kontantpris

2.395.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
3.632,-
Boligareal
99m2
Vær. inkl. stuer
4
Yderligere information

Ejerlejlighed, Sagsnr. 23-X0000053

Jægersborgvej 110, 1 tv, 2820 Gentofte

Skøn 4V’er med dejlig altan i Jægersborg

Skal jeres næste bolig være lys og veldisponeret, og vil I gerne bo med kort afstand til hverdagens bekvemmeligheder? Så bør I se nærmere på denne skønne fireværelses ejerlejlighed i Jægersborg.

Læs mere om Jægersborgvej 110, 1 tv

LokalBolig Gentofte ApS

Gentoftegade 34

2820 Gentofte

Telefon: 39 62 66 00
CVR: 3890 8448

Mere om Jægersborgvej 110, 1 tv

Foruden et dejligt hjem, får I også en lækker altan at nyde sommeren på.

Boligen kort fortalt:
· Endegavlslejlighed med et fantastisk lysindfald fra to franske altaner og en regulær altan
· Veldisponeret indretning med tre værelser og en stor stue
· Charmerende køkken i kernetræ
· Veldrevet ejerforening og lejlighed med indfriet fælleslån
· Skønne fællesarealer

Lejligheden er placeret på førstesal af en nydelig ejendom fra 1949. Med det samme I træder over dørtærsklen til fordelingsentréen, fornemmer I at det her er et dejligt og velholdt hjem med masser af dagslys.

I føres videre til tre gode værelser, hvoraf det ene gemmer på et mindre walk-in-closet, mens et andet værelse rummer to franske altaner med et fremragende lysindfald. Værelserne deles om et pænt badeværelse med brusebad.

Det klassiske køkken er tosidet og byder på hvidmalede kernetræselementer med fin opbevaringsplads i over- og underskabe samt skuffer, således bordpladen er fri til madlavning. Måltiderne nydes omkring spisebordet i den store stue, hvor I også kan arrangere jer med et sofaafsnit. Herfra åbner I ud til altanen med rum til et cafésæt og kig til omgivelserne.

Med adresse på Jægersborgvej 110, bliver I en del af en sund ejerforening og har brugsret til eget kælderrum og et fælles vaskerum. Samtidig kan I samles på det grønne fællesareal med legeplads, bord-bænke-sæt og mulighed for at grille i sommerhalvåret. Fra jeres nye hjem kan I spadsere til Jægersborg St., indkøbsmuligheder i Netto og inden for blot én kilometer finder I institution og skole.

Ring for en fremvisning og oplev boligen på egen hånd

SALGSVURDERING
Overvejer du at sælge din bolig, så er du meget velkommen til at kontakte os for en aftale om en uforpligtende salgsvurdering - Vi er effektive og leverer resultatet HVER gang!

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger