Kontantpris

2.395.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
4.434,-
Boligareal
94m2
Vær. inkl. stuer
4
Yderligere information

Ejerlejlighed, Sagsnr. 23-300773

Jægersborgvej 106, 1 TV, 2820 Gentofte

Dejlig 4Ver i Jægersborg

På Jægersborgvej 106 kan I blive de nye ejere af denne dejlige fireværelses lejlighed med altan og en god, central beliggenhed i Jægersborg med få hundrede meter til S-togsstationen og motorvejstilkørslen til glæde for pendleren, mens indkøb...

Læs mere om Jægersborgvej 106, 1 TV

LokalBolig Gentofte ApS

Gentoftegade 34

2820 Gentofte

Telefon: 39 62 66 00
CVR: 3890 8448

Mere om Jægersborgvej 106, 1 TV

...

daginstitution og Elmelund Skov befinder sig under én kilometer fra adressen. En cykeltur på knap halvanden kilometer fører til Tjørnegårdsskolen, og der skal kun cykles lidt længere for at nå fritidsaktiviteter i idræts- og svømmehal.

Boligen kort fortalt:
· Pænt og godt vedligeholdt byggeri med nyere tag og vinduer
· God planløsning med tre værelser og en stor stue
· Nyere køkken i minimalistisk stil
· Altan - Fællesvaskeri samt tørre- og cykelrum. Husdyr tilladt.
· Tæt på indkøbsmuligheder i Netto, Jægersborg Station og grønne områder

Lejligheden er placeret på første sal i en klassisk murstensejendom fra 1949, som fremstår velholdt og byder på fortrinlige faciliteter. I kan se frem til en velindrettet bolig med plads til familielivet.

Fra opgangen træder I ind i entréen, hvor I på venstre hånd møder det enkle køkken, som præsenterer sig stilrent med hvidt, grebsfrit interiør toppet af en kontrasterende, mørk bordplade samt gængse hårde hvidevarer. Entréen glider over i en fordelingsgang, som giver adgang til hjemmets tre værelser, der kan benyttes som børneværelser, kontor eller hobbyrum alt efter jeres ønsker og behov. Værelserne deles om et nydeligt badeværelse med bruseniche og mulighed for at installere praktiske vaskefaciliteter. Endelig udfolder den hyggelige stue sig, hvor I med fordel kan anbringe både en spisesektion og et behageligt sofaarrangement. Her er der direkte udgang til den lukkede altan med udsigt til et grønt fællesareal.

Kan I se jer selv flytte ind her? Så kontakt os i dag for en fremvisning.

SALGSVURDERING - Overvejer du at sælge din bolig, så er du meget velkommen til at kontakte os for en aftale om en uforpligtende salgsvurdering - Vi er effektive og leverer resultatet HVER gang!

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger