Kontantpris

Tjek boliglån

4.995.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
4.305,-
Boligareal
110m2
Vær. inkl. stuer
4
Yderligere information

Ejerlejlighed, Sagsnr. 23-X0000066

Gentoftegade 44, 1 tv, 2820 Gentofte

Stor og ældrevenlig lejlighed med altan mod Gentofte Sø

Placeret nær alle hverdagens fornødenheder i Gentofte kan I nu overtage nøglerne til denne ældrevenlige lejlighed, der præsenterer sig pæn samt indflytningsklar, og hvor I kan nyde tilværelsen på den herlige altan.

Læs mere om Gentoftegade 44, 1 tv

Mere om Gentoftegade 44, 1 tv

...

Boligen kort fortalt:
· Dejlig, ældrevenlig lejlighed centralt i Gentofte.
· Lys og indbydende.
· Elevator i ejendommen.
· Vestvendt, solrig altan med markise
· Nyere køkken og bad.
· Veldrevet ejerforening.
· Dejlige, grønne områder og tæt på Gentofte sø og skøn natur.

I bosætter jer i naturrige omgivelser og med gåafstand til både indkøbsmuligheder, busstoppested og biblioteket ligger indenfor en radius af omkring 300 meter, og I skal ikke gå meget mere end én kilometer for at nå S-togsstationen og sportsfaciliteter i idræts- og svømmehal.

Jeres nye hjem befinder sig på første sal i ejendommen og er let tilgængelig med elevator. Bebyggelsen er tilmed omkranset af hyggelige, grønne fællesarealer, og når I flytter ind her, bliver I en del af en veldrevet ejerforening.

Den rummelige bolig giver jer to indretningsvenlige soveværelser, så I kan etablere et gæsteværelse til børn og børnebørn, hvis dette ønskes. Derudover er der et stilrent og funktionelt køkken med hvidt interiør, der ligesom det nydelige badeværelse med bruseniche er af nyere dato. På badeværelset kan der endda installeres praktiske vaskefaciliteter. Sidst, men ikke mindst, kan I se frem til en møblerbar entré og to stuer en suite med et fantastisk lysindfald takket være de brede glaspartier for hver ende, som mod vest giver adgang til den pragtfulde altan.

Har dette fanget jeres interesse? Kontakt os i dag for en fremvisning.

SALGSVURDERING
Overvejer du at sælge din bolig, så er du meget velkommen til at kontakte os for en aftale om en uforpligtende salgsvurdering
- Vi er effektive og leverer resultatet HVER gang!

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger