Kontantpris

1.650.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
2.304,-
Boligareal
47m2
Vær. inkl. stuer
1
Yderligere information

Ejerlejlighed, Sagsnr. 23-300730

Gentoftegade 36, 3 MF, 2820 Gentofte

Oplagt forældrekøb med central beliggenhed

Leder du efter en nem og central bolig i Gentofte, så ligger dit nye hjem muligvis på Gentoftegade 36.
Her får du nemlig en gennemrenoveret etværelses lejlighed, som byder på et væld af lækre detaljer.

Læs mere om Gentoftegade 36, 3 MF

Mere om Gentoftegade 36, 3 MF

Fra den attraktive beliggenhed er der blot 200 meter til Gentofte sø, og alle hverdagens nødvendigheder har du i kort gåafstand.

Boligen kort fortalt:
· Lys og rummelig etværelses med fantastisk udsigt
· Gennemrenoveret og indflytningsklar
· Velholdt og veldrevet ejendom
· Attraktiv beliggenhed midt i Gentofte

En etværelses lejlighed hvor kvadratmeterne er godt udnyttet, så får du separate afdelinger til køkken, stue og værelse. Det moderne køkken præsenterer sig elegant med sorte skuffer og bordplade i massiv eg, og det er udstyret med blandt andet en lækker designervask, induktionskogeplader og kombi-ovn. I køkkenet kan du desuden indrette dig med en spiseplads, hvor du både kan nyde maden og udsigten til store grønne områder. Køkkenets velholdte egeparket fortsætter i værelset, hvor en praktisk skydedør giver mulighed for at adskille soverum og opholdsrum.

Med de forskellige afdelinger i lejligheden kommer den til at føles noget større, end den i virkeligheden er. Det flotte badeværelse har vaskemaskine fra Miele, håndklædevarmer og separat bruseniche med skiffergrå fliser og regnbruser. Boligen fuldendes af en god entré med masser af indbygget skabsplads.

Til lejligheden hører et stort kælderrum, og du har desuden adgang til et fælles tørrerum og en aflåst cykelkælder. Omkring ejendommen er der anlagt grønne områder, hvor du kan smide dig med et tæppe og en bog i solskinnet. Du når knapt ud ad hoveddøren, før de første indkøbsmuligheder møder dig, og med de nærliggende S-tog og busser kan du komme til Nørreport Station på blot 20 minutter. Der er under én kilometer til Bernstorffs Slotspark og Kildeskovhallens gode idræts- og svømmefaciliteter.

SALGSVURDERING
Overvejer du at sælge din bolig, så er du meget velkommen til at kontakte os for en aftale om en uforpligtende salgsvurdering - Vi er effektive og leverer resultatet HVER gang!

Området

Lignende boliger