Kontantpris

1.795.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
2.138,-
Boligareal
48m2
Vær. inkl. stuer
2
Yderligere information

Ejerlejlighed, Sagsnr. 23-300386

Gentoftegade 36, 2 th, 2820 Gentofte

Velindrettet 2V'er med altan og smuk udsigt

Denne lyse og indbydende toværelses lejlighed kan ikke ligge meget bedre: Den er nemlig placeret helt centralt i Gentofte med gåafstand til indkøbsmuligheder, biografen, fitnesscenter, stationen og det hyggelige byliv.

Læs mere om Gentoftegade 36, 2 th

LokalBolig Gentofte ApS

Gentoftegade 34

2820 Gentofte

Telefon: 39 62 66 00
CVR: 3890 8448

Mere om Gentoftegade 36, 2 th

Gentofte Sø ligger blot 300 meter fra ejendommen, og som et stort plus er der udsigt til vandet og det omkringliggende grønne område fra lejlighedens vestvendte altan.

· Velindrettet 2V'er med stor altan
· Central adresse med udsigt til Gentofte Sø
· Lys og indbydende indretning
· Super planløsning med stor stue

Som endnu en fordel ligger lejligheden i Ole Nielsens Have - et velfungerende gulstensbyggeri fra 1958. Den veldrevne ejerforening sørger for at holde styr på de fælles områder, som inkluderer vaskeri, cykelkælder og en grøn have, der på smuk vis omslutter ejendommen.

Indenfor i lejligheden er stilen enkel og indbydende, og lysindfaldet fra vest i soveværelset, køkkenet og stuen bidrager til den behagelige atmosfære.

Her må vi især fremhæve det store glasparti i stuen: Det fylder hele endevæggen og skaber dermed en fin overgang til den dejlige altan, som glimrer med både søudsigt, markise og god plads til cafébord og krukkehave.

Værd at fremhæve er desuden planløsningen, for kvadratmeterne er virkelig velfordelte her i lejligheden. Pladsen er supergodt udnyttet i køkkenet med den tresidede indretning og en smart niche til køleskab og skabe. Soveværelset har lige plads til dobbeltsengen - og til gengæld er der så masser af albuerum i den hyggelige stue.

Lejligheden byder afslutningsvis på en entré med praktiske indbygningsskabe foruden et brusebadeværelse, der er holdt helt i hvidt på flisevægge og inventar.

Kort sagt en fin og velindrettet lejlighed med en superb beliggenhed centralt i Gentofte.

SALGSVURDERING Overvejer du at sælge din bolig, så er du meget velkommen til at kontakte os for en aftale om en uforpligtende salgsvurdering - Vi er effektive og leverer resultatet HVER gang !

Området

Lignende boliger