Ejerlejlighed, Sagsnr. 02-130029

Østergade 28B, 1. th, 3600 Frederikssund

Ejerlejlighed, Sagsnr. 02-130029

Østergade 28B, 1. th, 3600 Frederikssund

Kontantpris

1.545.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
2.482,-
Boligareal
62m2
Vær. inkl. stuer
2
Yderligere information

Dejlighed på 1. sal

Midt i Frederikssund finder I denne flotte, lyse og velindrettede toværelseslejlighed på første sal i en velholdt ejendom fra 1900. Bagsiden af ejendommen males i foråret 2018.

Læs mere om Østergade 28B, 1. th
Giv et bud på boligen

LokalBolig Frederikssund ApS

Østergade 9A

3600 Frederikssund

Telefon: 47 39 39 39
CVR: 3524 9028

Vil du vide mere?

Mere om Østergade 28B, 1. th

Fra lejligheden får I blot et enkelt minuts gang til Frederikssunds spændende gågade, der frister med specialbutikker, spisesteder og indkøbsmuligheder. S-togsstationen og Sillebro Shoppingcenter kan I nå på kun fem minutters gang.

Lejligheden har pæne, gennemgående gulve og en særdeles velfungerende planløsning. Store, sprossede vinduespartier i flere af rummene gør, at boligen har et suverænt lysindfald.

Køkkenet er åbnet op ud mod entréen, hvilket giver en god fornemmelse af lys og luft, mens den vinkelformede indretning sørger for optimal skabs- og bordplads. Samtidig giver det mulighed for at etablere en lille spisekrog i rummet. Køkkenet har enkle, hvide elementer og en mørk bordplade, der står i flot kontrast.

Fra køkkenet får I også et fint kig over et skønt, grønt område bag Servicegaden. Lejlighedens lyse og rummelige stue kan nemt indrettes med forskellige afdelinger, så der bliver plads til både spisebord og sofaarrangement, og fra stuen kan I kigge lige ned til bylivet i gågaden. Soveværelset har ligeledes en god størrelse og kig til samme grønne område som køkkenet. Badeværelset er elegant indrettet med en stor og flot bruseniche, der er muret af glasbyggesten. På badeværelset er der ligeledes plads til vaskefaciliteter.

Frederikssund er et naturskønt område, og byder blandt andet på et smukt havneområde med et kommende havnebad. Fra S-togsstationen har I omkring 45 minutter til København.

Kontakt os for en fremvisning, hvis denne lyse og indbydende lejlighed med alle Frederikssunds tilbud lige om hjørnet er noget for jer.

Se alle 15 billeder.

Plantegninger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.

LokalBolig samarbejder med