Billede af boligen
Solgt

Amsterdamhusene 44

3600 FrederikssundSolgt på 39 dageLokalBolig Frederikssund ApS

Sublim lejlighed lige ud til Roskilde Fjord

Denne forrygende lejlighed på Amsterdamhusene 44 er netop kommet til salg, og det er en fornem kombination af bolig og beliggenhed, der venter jer. Langs ejendommen løber en kanal, og en sti fører direkte ned til fjorden, som ligger et øjebliks gang fra hoveddøren. Desuden er I placeret tæt på bymidtens handelsliv, skoler, daginstitutioner og sportsfaciliteter, og for pendleren er Frederikssund Station under 800 meter væk. Kort sagt giver beliggenheden det bedste fra vand, havn og by. Mere om boligen...

Plantegning

1. sal

Billede af 1. sal fra Amsterdamhusene 44, 3600, Frederikssund
Billede af 2. sal fra Amsterdamhusene 44, 3600, Frederikssund

Mere om boligen

Førstesalens særklasse

Et kolossalt vinduesparti breder sig fra gulvet til det kipførte loft og orienterer sig naturligvis mod Roskilde Fjord i vest, hvorfor både lysindfald og udsigt er eminent. I åben forbindelse med den højloftede og rummelige stue udfolder køkkenet sig, og her er funktionalitet og æstetik udført i flot forening

God underetage

Boligen er så at sige vendt på hovedet således, at I har udsigten fra opholdsrummene på overetagen, mens stueplanet rummer tre store værelser, to med udsigt og alle med faste skabe og et dejligt lys. Endvidere har I også et bryggers, et toilet og et badeværelse, der ligger side om side med værelserne.

Skøn forlængelse af hjemmet

Foruden de indre rammer, som står knivskarpe, kan I glæde jer til at trække ud på den vestvendte altan, hvor der er plads til et loungesæt. Her er udsigten ganske dragende med det rolige vand i havnen og Færgelunden som kulisse.

Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Billede af LokalBolig Frederikssund
KontaktLokalBolig FrederikssundØstergade 9, a, 3600 Frederikssund
47 39 39 39

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 02-X0002688

Info

BoligtypeEjerlejlighed
Boligareal135 m²
Værelser inkl. stuer4
Etager2
Byggeår2002
AltanJa
Husdyr tilladtJa
EnergimærkeC