Kontantpris

4.995.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
4.502,-
Boligareal
136m2
Vær. inkl. stuer
5
Yderligere information

Ejerlejlighed, Sagsnr. 15-NA0015

Segelckesvej 4, 2, 2000 Frederiksberg

Skøn lejlighed på i alt 137m2

Med en aldeles attraktiv beliggenhed i et roligt og fredeligt villakvarter på Frederiksberg finder I denne smukke, bevaringsværdige ejendom, hvor der på anden sal venter en elegant fireværelses herskabslejlighed.

Læs mere om Segelckesvej 4, 2

LokalBolig Frederiksberg ApS

Falkoner Alle 66

2000 Frederiksberg

Telefon: 33 86 15 55
CVR: 3175 6286

Mere om Segelckesvej 4, 2

Lejligheden er meget flot moderniseret med blandt andet nyt sildebensparketgulv. Fra de i alt seks kviste får I et dejligt kig til kvarterets grønne omgivelser. Beliggenheden er ideel for en børnefamilie, da både daginstitution, Sneglehuset, skole, La Cours Vej Skole og nogle af Frederiksbergs bedste indkøbsmuligheder befinder sig i kort gåafstand, ligesom Lindevang Metrostation. Her slipper man for havearbejde og græsklipning da lejligheden ikke har have tilknyttet. Til gengæld er der et væld af parker, haver, legepladser og caféer i området. I bydes velkommen indenfor i lejlighedens entré, hvor I med det samme vil blive betaget af boligens imponerende stand og meget lyse udtryk. I finder på venstre hånd dørene ind til de to værelser, som begge har en fin størrelse. Gæstetoilettet er også placeret her ved entréen, ligesom det store badeværelse, der har vaskesøjle, bruseniche og gulvvarme under de udsøgte, jordbrune marmorklinker.

Det rummelige Tectum-køkken er holdt i forskellige, varme, grå nuancer og kommer med gode og ganske nye hårde hvidevarer, herunder en pyrolyseovn, en induktionskogeplade og et stort Bosch-køleskab, mens der ude i baggangen står en kummefryser. Når de kulinariske lækkerier er blevet tilberedt i køkkenet, kan der serveres inde i den hyggelige og indbydende stue, hvor en brændeovn fra sin placering midt i rummet spreder stemning og varme. Her midt i stuen fører en trappe jer videre op til en utroligt charmerende, disponibel helt nyistandsat førstesal, der har mange anvendelsesmuligheder og, ligesom resten af lejligheden, prydes af et herskabeligt helt nyt parketgulv lagt i sildebensmønster Vil I gerne opleve hele herligheden i virkeligheden? Så kom til Frederiksberg og få en fremvisning. Bemærk, at lejligheden inkl. hemseloft er i alt 136 m2 !
Går du også i salgstanker? Ring til os for en gratis og uforpligtende vurdering af din bolig på tlf. 33 86 15 55.

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger