Kontantpris

Tjek boliglån

2.925.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
3.813,-
Boligareal
81m2
Vær. inkl. stuer
3
Yderligere information

Ejerlejlighed, Sagsnr. 15-X0000157

Rådmand Steins Alle 27, 4 th, 2000 Frederiksberg

Delevenlig 3V'er med udsigt til bold

På en rigtig god beliggenhed på Frederiksberg, hvor priserne er særligt fordelagtige for området, finder I denne flotte og indflytningsklare treværelses ejerlejlighed.

Læs mere om Rådmand Steins Alle 27, 4 th
Giv et bud på boligen
Mægler LokalBolig Frederiksberg ApS. Kontakt her hvis du skal købe.

Hvor meget er din bolig værd?

En salgsproces hos LokalBolig er velovervejet og nøje gennemtænkt. Alt tager udgangspunkt i din unikke bolig og hjælper til at sikre dig det bedste salg.

Mere om Rådmand Steins Alle 27, 4 th

Her er tale om en meget lys og velindrettet bolig på fjerde sal i en ejendom med elevator, hvor I får en super udsigt på første parket mod fodboldbanerne ved KB-Hallen, yderligere er der en sydvendt altan. Lejligheden, der har nyt køkken fra 2018, er både oplagt til en spirende familie og som forældrekøb og delelejlighed.

Foruden nærheden til de sportslige aktiviteter er beliggenheden god i forhold til indkøb og offentlig transport med eksempelvis blot omkring 300 meter til S-tog. På cykel kommer I også hurtigt omkring på Frederiksberg og til det meste af København.

Foretrækker I egen bil, har ejendommen gode parkeringsmuligheder blandt fællesfaciliteterne. Det solide rødstensbyggeri fra 1953 har i øvrigt en stor og veldrevet ejerforening, og der er styr på sagerne.

Boligen, som ligger højt og lyst, fremtræder særdeles indbydende, og planløsningen gør det nemt at dele kvadratmeterne, så I får hver jeres eget værelse plus et fælles opholdsrum, hvis I er to studerende eller lignende.

Det er fra lejlighedens store stue, at I får udgang til den sydvendte altan, hvor det bare er skønt at sidde en varm sommeraften med noget køligt i glasset og nyde udsigten.

Begge boligens to værelser er gode og reelle, så de er nemme at møblere. Herudover får I så det flotte nye køkken med stilren indretning fra Kvik og et pænt badeværelse med kar og terrazzogulv samt en entré med optimal udnyttelse af garderobepladsen.

Kom selv og se, hvor dejlig en bolig og beliggenhed, der venter jer lige her. Kontakt LokalBolig Frederiksberg for yderligere information og en fremvisning.

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

LokalBolig CO2 Neutral Boligpræsentation

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: