Kontantpris

Tjek boliglån

3.295.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
2.462,-
Boligareal
65m2
Vær. inkl. stuer
3
Yderligere information

Ejerlejlighed, Sagsnr. 15-X0000217

Nordre Fasanvej 76, 3 th, 2000 Frederiksberg

Delevenlig 3V’er på Frederiksberg

Velplaceret på Frederiksberg finder I denne tiltalende treværelseslejlighed med en fordelagtig grundplan, der blandt andet gør den delevenlig.

Læs mere om Nordre Fasanvej 76, 3 th
Giv et bud på boligen
Mægler LokalBolig Frederiksberg ApS. Kontakt her hvis du skal købe.

Hvor meget er din bolig værd?

En salgsproces hos LokalBolig er velovervejet og nøje gennemtænkt. Alt tager udgangspunkt i din unikke bolig og hjælper til at sikre dig det bedste salg.

Mere om Nordre Fasanvej 76, 3 th

Boligen har et betagende indre med stukkatur, karnap og udsigt over trætoppene, ligesom beliggenheden er fremrangende.

I befinder jer I en del af byen, hvor der hersker en fredelig stemning, samtidig med I er utrolig tæt på det pulserende miljø. Studerende kan se frem til, at CBS ligger i gåafstand, mens det for alle er en fordel med spisesteder, indkøbsmuligheder og metrostationer lige i nærheden. Søerne og Frederiksberg Have nås tilmed på en kort cykeltur, ligesom Indre By heller ikke er langt væk.

Boligen beriges af et klassisk trægulv, og der hersker en behagelig og lys atmosfære overalt. Det gælder ikke mindst for stuen, hvor elegancen underbygges af stukkaturen og loftrosetten, mens den føromtalte karnap bader rummet i dagslys. Fordi der ikke er en boligblok lige foran lejligheden, kan I samtidig opholde jer privat i stuen, som yderligere nyder godt af en fin udsigt.

Køkken-alrummet er moderniseret, og her har køkkenelementerne et minimalistisk udtryk ledsaget af en træbordplade. Endvidere er her gaskomfur og Samsung-køleskab samt plads til en spiseafdeling. Fra rummet er der udgang til bagtrappen, og ved denne er der et ekstra rum med plads til opbevaring.

Badeværelset fremstår også moderne med kontraster i sort og hvid samt med separat bruseniche og gulvvarme. Slutteligt får I et soveværelse, og alle lejlighedens rum fordeles af entréen, hvilket netop gør den ganske delevenlig.

Ejerforeningen er velfungerende, og mellem bygningen og fortovet er der en grøn fælleshave med bordebænkesæt. I får også et kælderrum, og som en praktisk detalje er det nemt at finde en parkeringsplads på vejen.

Bestil en fremvisning.

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

LokalBolig CO2 Neutral Boligpræsentation

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: