Boligareal
52m2
Vær. inkl. stuer
2
Yderligere information

Ejerlejlighed, Sagsnr. 15-X0000154

Nordre Fasanvej 167, 2 tv, 2000 Frederiksberg

Perfekt studiebolig centralt på Frederiksberg

Studerende, venner og kærestepar vil alle føle sig godt til rette i denne toværelseslejlighed, der egner sig perfekt som studiebolig eller til deling.

Læs mere om Nordre Fasanvej 167, 2 tv
Mægler LokalBolig Frederiksberg ApS. Kontakt her hvis du skal købe.

Hvor meget er din bolig værd?

En salgsproces hos LokalBolig er velovervejet og nøje gennemtænkt. Alt tager udgangspunkt i din unikke bolig og hjælper til at sikre dig det bedste salg.

Mere om Nordre Fasanvej 167, 2 tv

Beliggenheden er helt central på det attraktive Frederiksberg tæt på uddannelsesinstitutioner, bylivet og grønne områder.

Uden for døren venter et væld af indkøbsmuligheder, og vil I med offentlig transport, afgår der flere buslinjer lige i nærheden, ligesom der er under 200 meter til S-toget og metrostationen. Foretrækker I at cykle, er der ikke langt til CBS og Frederiksberg Have, hvor naturen kan nydes fra sin smukkeste side året rundt. Det trendy kvarter omkring Stefansgade og Jægersborggade byder på en masse caféer, barer og restauranter - ideelle steder til at mødes med venner og bekendte.

Den hyggelige lejlighed er placeret på anden sal i en klassisk ejendom fra år 1900, hvortil der hører en veldrevet ejeforening og et dejligt gårdanlæg med en skøn have. Bilen kan parkeres i området, mens der er et skur til cyklerne. Desuden finder I et velfungerende vaskeri i kælderen.

Der er løbende foretaget diverse renoveringer siden 2009, hvor bagtrappen er istandsat og ydermure samt taget er vedligeholdt. Her blev der også indlagt centralvarme, skiftet faldstammer og toiletter. I 2004 er der trukket nye kabler ind til el-tavlerne.

Inden døre kan I se frem til en smart planløsning og veludnyttede kvadratmeter foruden rustikke fyrretræsdøre. Som noget af det første ledes I ind til den fine stue med stukloft og et bredt vinduesparti, som lyset strømmer ind gennem. Rummets kvadratiske form kan I med fordel indrette med et blødt sofamiljø og et spisebord. Fyrretræsgulvet fortsætter ind i det tilstødende værelse med samme fornemme stil som stuen.

Køkkenet er af ældre dato og trænger til en modernisering, dog er Elektrolux-køleskabet købt i juni 2019. Afslutningsvis mangler I at se badeværelset med bruseniche.

Bestil en fremvisning.

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

LokalBolig CO2 Neutral Boligpræsentation

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: