Kontantpris

Tjek boliglån

4.995.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
3.065,-
Boligareal
91m2
Vær. inkl. stuer
4
Yderligere information

Ejerlejlighed, Sagsnr. 15-X0000070

Nimbusparken 11, 2 mf, 2000 Frederiksberg

Gennemført lejlighed med to altaner og elevator i opgangen

For enden af en rolig, blind vej centralt på Frederiksberg finder I denne lækre treværelseslejlighed på anden sal i den gamle Nimbusfabrik, der i 2006 blev forvandlet til moderne lejemål.

Læs mere om Nimbusparken 11, 2 mf
Mægler LokalBolig Frederiksberg ApS. Kontakt her hvis du skal købe.

Hvor meget er din bolig værd?

En salgsproces hos LokalBolig er velovervejet og nøje gennemtænkt. Alt tager udgangspunkt i din unikke bolig og hjælper til at sikre dig det bedste salg.

Mere om Nimbusparken 11, 2 mf

Boligen præsenterer sig lys, indbydende og indflytningsklar med flotte materialevalg og en imponerende loftshøjde, der mimer ejendommens rå, industrielle fortid.

Elevatoren kommer jer til undsætning, når klapvogn eller tunge indkøbsposer skal fragtes hjem, og idet I træder ind over dørtærsklen, bemærker I straks den luftige atmosfære. Opholdsmiljøet forener stue, alrum og køkken, hvor et flot fyrreplankegulv strækker sig fra ende til anden. Køkkenet er smagfuldt indrettet med elementer fra Svane, opvaskemaskine og en træbordplade, mens alrum og stue nyder godt af de brede, sprossede glaspartier.

Familiens samlingspunkt bliver således det åbne opholdsmiljø, hvor I kan mødes på tværs af madlavning, lektiehjælp og søndagsfilm. Stuen åbner endvidere op til en vestvendt altan, hvor I kan nyde aftensolen med et glas kølig cava.

Badeværelset blev istandsat i 2018 med smukke, italienske klinker på gulv og væg, et italiensk skabsmodul til toiletartiklerne samt en bred bruseniche. Herude er tillige gulvvarme og vaskefaciliteter. Endelig ligger de to værelser i hver sin ende af boligen, hvor det ene har egen sydvendt altan med sol fra middagstid. På begge værelser er der skabsarrangement og samme gulv som i stue- og køkkenområdet.

Udenfor findes et fællesareal, hvor beboerne mødes til sommerfest en gang om året. Generelt er der bare tale om et rigtig godt sammenhold, hvor man kommer hinanden ved, og der er er masser af legekammerater til familiens mindste. Beliggenheden bliver heller ikke meget bedre med kort afstand til såvel Metro som S-tog, mens Netto og Rema 1000 ligger lige rundt om hjørnet. Kvarteret bugner endvidere af lækre spisesteder og specielforretninger.

Dejlig, familievenlig lejlighed med lækre detaljer - ring for en fremvisning.

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

LokalBolig CO2 Neutral Boligpræsentation

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: