Kontantpris

4.245.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
3.333,-
Boligareal
87m2
Vær. inkl. stuer
3
Yderligere information

Ejerlejlighed, Sagsnr. 15-MY0610

Howitzvej 15, 2000 Frederiksberg

2-3 vær. lejlighed højt beliggende og ugenert med egen terrasse og p-plads

Drømmer du om en hyggelig og pæn bolig med en rolig og dog central beliggenhed på Frederiksberg? Så er denne to- tidligere 3-værelses lejlighed med egen terrasse absolut værd at se nærmere på.

Læs mere om Howitzvej 15

LokalBolig Frederiksberg ApS

Falkoner Alle 66

2000 Frederiksberg

Telefon: 33 86 15 55
CVR: 3175 6286

Mere om Howitzvej 15

Her kommer du til at bo lyst og godt i en fleksibel bolig, der føles ekstra stor, når du særligt i sommermånederne får glæde af det private udemiljø, der på den årstid ligger nærmest omsluttet af en mur af grøn beplantning. Som yderligere bonus kommer du til at bo i en ejendom med parkeringskælder og egen p-plads.

Beliggenheden kombinerer det fredelige og tilbagetrukne med kort gåafstand til hverdagens gøremål og bylivets glæder. Alle Frederiksbergs bedste kulturtilbud, butikker og spisesteder ligger lige i nærheden, og der er kun omkring trehundrede meter til Frederiksberg Have til den ene side og lige så kort til Metroen til den anden side.

Lejligheden ligger ekstra ugeneret og tilbagetrukket i en meget høj stue (næsten 1.

sal) og du kan endda sidde og nyde formiddagssolen på svalegangen foran din hoveddør. Inde venter en lys bolig, hvor dagligstuen har stort vinduesparti mod terrassen, som der også er udgang til. Har du brug for yderligere rum, kan lejligheden nemt laves om til en treværelses ved at opdele stuen i to dele.

Boligens køkken, der er i nydelig stand, er stort nok til en lille spiseplads, og på det ligeledes pæne badeværelse er pladsen også udnyttet optimalt, så der her er plads til en vaskesøjle. Du får god plads til en dobbeltseng i soveværelset, som i øvrigt også har skabsvæg, og afrundingsvist bindes hele boligen sammen med entréen af en fordelingsgang med plads til lettere møblering.

Terrassen, der er delvist overdækket, har udgang til gården. Kom selv og se, hvor dejligt du kan indrette dig på Howitzvej 15, st. Kontakt LokalBolig Frederiksberg og aftal en fremvisning.

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger