Kontantpris

Tjek boliglån

3.495.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
2.444,-
Boligareal
65m2
Vær. inkl. stuer
3
Yderligere information

Ejerlejlighed, Sagsnr. 15-X0000229

Guldborgvej 21, 1 tv, 2000 Frederiksberg

Lækker 3V'er i Svømmehalskvarteret

Hyggeligt, roligt og samtidigt super centralt med nem adgang til hele Frederiksberg finder I denne lækkert gennemrenoverede ejerlejlighed.

Læs mere om Guldborgvej 21, 1 tv
Giv et bud på boligen
Mægler LokalBolig Frederiksberg ApS. Kontakt her hvis du skal købe.

Hvor meget er din bolig værd?

En salgsproces hos LokalBolig er velovervejet og nøje gennemtænkt. Alt tager udgangspunkt i din unikke bolig og hjælper til at sikre dig det bedste salg.

Mere om Guldborgvej 21, 1 tv

Her er tale om en lys og behagelig bolig, der smukt kombinerer det bedste af moderne komfort med flotte detaljer og materialer, som passer perfekt ind i den fine gamle ejendom.

I kommer til at bo på første sal bekvemt hævet over gadeniveau, og fra adressen på den fredelige Guldborgvej, kommer I hurtigt omkring til alle nærområdets faciliteter. Inden for få minutters gang ligger der flere dagligvarebutikker, børnehave og skole samt Frederiksberg Svømmehal.

Der er gode parkeringsforhold ved ejendommen, og ellers er der parkeringskælder under den flotte nye legeplads lige nede om hjørnet på Langelands Plads. Foretrækker I offentlig transport, er der gåafstand til metrostationerne Fasanvej og Frederiksberg samt Aksel Møllers Have på Cityringen.

Lejligheden ligger i en smuk ejendom fra 1896, og her venter der jer en gennemgribende renoveret og fuldstændig indflytningsklar bolig. Kun stukken er den oprindelige, men i forbindelse med renoveringen i 2017 fik boligen flot klassisk sildebensparket og herskabelige detaljer såsom vægpaneler og en radiatorskjuler i dagligstuens karnap.

I vellykket kontrast med det nostalgiske byder boligen også på moderne løsninger med dæmpbar belysning overalt og loftspots i køkken-alrummet og på badeværelset. Køkken-alrummet har grebsfrie elementer og kvalitetshvidevarer, der også omfatter en vaskemaskine.

Både i køkkenet og på det flotte og indbydende badeværelse er armaturerne i messing. Endog trykpladen til det væghængte Geberit-toilet er i messing. Afrundingsvist får I et soveværelse, som har skabsvæg og vinduer orienteret mod det rolige gårdmiljø samt en entré med plads til lettere møblering.

Lad os byde på en fremvisning af denne stilfulde og skønt beliggende Frederiksberg-lejlighed. Kontakt os for nærmere information.

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

LokalBolig CO2 Neutral Boligpræsentation

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: