Kontantpris

Tjek boliglån

2.745.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
2.467,-
Boligareal
69m2
Vær. inkl. stuer
2
Yderligere information

Ejerlejlighed, Sagsnr. 15-X0000138

Godthåbsvej 37, 2 tv, 2000 Frederiksberg

2V’er med sydvestvendt altan i Svømmehalskvarteret

Hvis du er på udkig efter dit nye hjem med en attraktiv beliggenhed på Frederiksberg, så er denne toværelseslejlighed værd at kigge nærmere på. Her venter dig ikke bare en lys lejlighed – du får også et fremragende nærmiljø.

Læs mere om Godthåbsvej 37, 2 tv
Giv et bud på boligen
Mægler LokalBolig Frederiksberg ApS. Kontakt her hvis du skal købe.

Hvor meget er din bolig værd?

En salgsproces hos LokalBolig er velovervejet og nøje gennemtænkt. Alt tager udgangspunkt i din unikke bolig og hjælper til at sikre dig det bedste salg.

Mere om Godthåbsvej 37, 2 tv

Du bosætter dig i det populære Svømmehalskvarter, der foruden Frederiksberg Svømmehal også byder på caféer, indkøb og specialbutikker samt den kommende metro ved Aksel Møllers Have. Derudover har du kort afstand til Frederiksberg Have – en grøn oase, som er ideel til afslapning i solskinstimerne.

Du bliver en del af en velfungerende ejerforening med to faste viceværter, som sætter en ære i at holde ejendommen pæn og vedligeholdt. Du kan nyde de lune sommerdage i det aflukkede gårdmiljø med et grønt areal, grillområde og borde-bænke-sæt. Til ejendommen er der endvidere fælles vaskeri, mens du får dit eget kælderrum til opmagasinering. Dertil er der en cykelkælder, og du kan skrive dig op til en parkeringsplads.

Lejligheden ligger på anden sal, og der er både elevator og dørtelefon. Inden døre bliver du mødt af en entré med indbygget skab. Du træder videre ind i køkkenet, hvor du kan tilberede hverdagens måltider i funktionelle rammer. Der er brugbar skabsplads til køkkenremedierne, så bordpladen holdes fri. Herude er der desuden adgang til bagtrappen, som fører dig til gården og kælderen.

Stuen har mange indretningsløsninger i form af et spisebord og komfortable møbler, og trægulvet fortsætter ind på soveværelset på den anden side af de franske døre. Her er der ydermere fast skab til garderoben, og som prikken over i’et kan du tilgå en sydvestvendt altan, hvor du kan stille cafésættet frem og nyde udsigten over det rolige gårdmiljø. Afslutningsvis har du badeværelset, hvor toilettet blev udskiftet i 2017.

Lyder disse herligheder som noget for dig? Kontakt os allerede i dag for en fremvisning.

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

LokalBolig CO2 Neutral Boligpræsentation

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: