Kontantpris

Tjek boliglån

3.295.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
3.476,-
Boligareal
89m2
Vær. inkl. stuer
4
Yderligere information

Ejerlejlighed, Sagsnr. 15-X0000108

Fuglebakkevej 86, st tv, 2000 Frederiksberg

Velholdt 4Ver i Frederiksbergs Fuglebakkekvarter

Med en sublim beliggenhed i Frederiksbergs attraktive Fuglebakkekvarter kan I nu overtage nøglerne til denne velholdte og familieorienterede fireværelses lejlighed.

Læs mere om Fuglebakkevej 86, st tv
Giv et bud på boligen
Mægler LokalBolig Frederiksberg ApS. Kontakt her hvis du skal købe.

Hvor meget er din bolig værd?

En salgsproces hos LokalBolig er velovervejet og nøje gennemtænkt. Alt tager udgangspunkt i din unikke bolig og hjælper til at sikre dig det bedste salg.

Mere om Fuglebakkevej 86, st tv

Her kan I se frem til en rigtig god rumdisposition, lækre istandsættelser og et hyggeligt gårdmiljø.

I bosætter jer centralt med få hundrede meter til alle hverdagens fornødenheder. I kan således hurtigt gå til skole, daginstitution, sportsfaciliteter, bibliotek og indkøbsmuligheder, mens der heller ikke er langt til offentlig transport i form af bus og S-tog fra Fuglebakken St.

Jeres nye hjem er placeret højt uden indkig i stueetagen af en nydelig rødstensejendom, hvor I har brugsret til det aflukkede og børnevenlige gårdmiljø. Derudover er der beboerparkeringsplads, eget loftsrum til opbevaring samt fælles kælderrum og skur til eksempelvis cykelparkering og barnevogne.

Selve boligen karakteriseres af en velindrettet planløsning, flotte detaljer samt dejlige moderniseringer. I 2017 blev badeværelset opdateret med et indbygget toilet og skabselement fra HTH, der blev opsat en skydedør mellem stuerne samt installeret spots i køkkenet og gangen. Derudover er de oprindelige trægulve slebet og malet, så de fremstår i fin stand.

HTH-køkkenet er fra 2012 og præsenterer sig stilrent med hvide, grebsfrie fronter toppet af en sort bordplade. Her er der albuerum til hjemmekokkens kulinariske udskejelser, der yderligere hjælpes på vej af hårde hvidevarer bestående af ovn, induktionskogezone og mikroovn fra Gorenje, Samsung-køleskab samt både opvaskemaskine og vaskemaskine fra Miele.

Måltiderne serveres i den ene af de to stuer en suite, som begge har pæn stuk og et fremragende lysindfald. Endvidere er der to indretningsvenlige værelser, som deles om det elegante badeværelse med bruseniche og spots.

Kan I se jer selv flytte ind her? Så kontakt os allerede i dag for en fremvisning.

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

LokalBolig CO2 Neutral Boligpræsentation

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: