Kontantpris

Tjek boliglån

2.098.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
2.408,-
Boligareal
59m2
Vær. inkl. stuer
1
Yderligere information

Ejerlejlighed, Sagsnr. 15-X0000144

Finsensvej 47B, 1 106, 2000 Frederiksberg

Lejlighed med sydvendt altan på Frederiksberg - Kan nemt laves til 2-vær. !

Vi udbyder hermed en dejlig etværelseslejlighed med en helt central adresse på Finsensvej 47B. Spadser en tur i Frederiksberg Have, Grøndalsparken eller Lindevangsparken og kom nemt rundt med kort gåafstand til bus, S-tog samt metro.

Læs mere om Finsensvej 47B, 1 106
Mægler LokalBolig Frederiksberg ApS. Kontakt her hvis du skal købe.

Hvor meget er din bolig værd?

En salgsproces hos LokalBolig er velovervejet og nøje gennemtænkt. Alt tager udgangspunkt i din unikke bolig og hjælper til at sikre dig det bedste salg.

Mere om Finsensvej 47B, 1 106

Ligeledes skal du ikke gå mange minutter for at finde spisesteder, butikker eller sågar CBS Dalgas, og med den Grønne Sti i nærheden bliver cykelturene lette som en leg.

Inden døre fortsætter de gode forhold. Hele lejligheden har fået en overhaling i 2006, og den fremstår således pæn og indflytningsparat. Herligheden indledes i entréen og herfra tilgås det indbydende stuemiljø, som er udført i vinkelform. Takket være denne opbygning får du let ved at indrette dig rart med både sovesektion, sofahjørne, spisekrog og mere til. Lysindfaldet er dejligt fra det sydvendte vinduesparti og glasdørene, som åbner op til altanen. Med denne helt rigtige placering i forhold til solen fristes du til mange timers ophold her i venners lag.

Madlavningen bliver et tiltalende projekt i Vordingborg-køkkenet, som er moderniseret i 2019 og præsenterer sig flot med hvide fyldningslåger. Grøntsagerne steges hurtigt på induktionskogepladen, mens oprydningen klares uproblematisk med opvaskemaskinen. Rundvisningen afsluttes med det fine badeværelse, som er udført med sandfarvede klinker, et væghængt toilet og separat bruseniche. Tilmed får du både vaskemaskine og tørretumbler.

Opbevaringen får hjemme i dit eget kælderrum, mens cyklen kan få en plads i det store fællesrum. Du bliver desuden en del af en velfungerende og informativ ejerforening.

Kan du se det for dig? Ring til os og hør nærmere – vi giver gerne en fremvisning.

Film

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

LokalBolig CO2 Neutral Boligpræsentation

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: