Kontantpris

Tjek boliglån

3.385.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
3.092,-
Boligareal
76m2
Vær. inkl. stuer
3
Yderligere information

Ejerlejlighed, Sagsnr. 15-X0000232

Duevej 48, st th, 2000 Frederiksberg

Høj stuelejlighed med god planløsning og egen terrasse på Frederiksberg

Flotte stuklofter, lyse, højloftede rum og en central beliggenhed på Frederiksberg. Denne nydelige og velholdte treværelseslejlighed har det hele. Som prikken over i’et har I egen terrasse med direkte udgang til en skøn gårdhave.

Læs mere om Duevej 48, st th
Mægler LokalBolig Frederiksberg ApS. Kontakt her hvis du skal købe.

Hvor meget er din bolig værd?

En salgsproces hos LokalBolig er velovervejet og nøje gennemtænkt. Alt tager udgangspunkt i din unikke bolig og hjælper til at sikre dig det bedste salg.

Mere om Duevej 48, st th

Adressen er helt perfekt på den rolige vej, hvor nærmeste skole er placeret lige på den anden side og daginstitutionen befinder sig under 500 meter væk. Til fods når I både indkøb og offentlig transport i form af bus og S-tog. Langs Godthåbsvej finder I masser af caféer, restauranter og take-away steder, og så byder det attraktive kvarter på grønne oaser til afslapning.

Jeres kommende hjem ligger i høj stueplan i et pænt ejendomskompleks med P-pladser, hvor I har mulighed for at leje en privat parkeringsplads lige uden for jeres dør. Tilmed har I brugsret til et kælderrum lige under lejligheden. Taget er skiftet i 2015, mens der i 2019 er anlagt en ny legeplads i den fantastiske gårdhave, hvor børnene rigtig kan slå sig løs.

Inden døre møder I en herskabelig stue med stukkanter og et dejligt lysindfald fra vindueskarnappen. Rummet har en passende størrelse til både at blive arrangeret med spisebord og sofagruppe. Trægulvet videreføres i gangen og på de to værelser, hvoraf det ene har udgang til terrassen med god plads til et cafésæt eller barnevogn.

Køkkenet fra 2015 fremstår meget moderne med hvide fronter uden greb, der ledsages af en træbordplade og moderne hårde hvidevarer, såsom induktionskogezone. Sågar har I både opvaskemaskine og kombineret vaske-/tørremaskine, så I slipper for turen i den ellers fine vaskekælder.

Som det sidste mangler I at se det fine badeværelse fra 2015 med gulvvarme under klinkerne og bruseniche, som er afskærmet af glasbyggesten.

Vil I vide mere? Kontakt os allerede i dag for at få en fremvisning.

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

LokalBolig CO2 Neutral Boligpræsentation

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: