Kontantpris

4.325.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
4.298,-
Boligareal
157m2
Vær. inkl. stuer
5
Yderligere information

Ejerlejlighed, Sagsnr. 15-MY0613

Borups Alle 140, st TH, 2000 Frederiksberg

Flot 4V’er med separat underetage på Frederiksberg

På Borups Alle på Frederiksberg finder I denne flotte fireværelses ejerlejlighed ud for nummer 140. Her får I mange kvadratmeter for pengene, og de er tilmed fordelt på en veldisponeret planløsning med to stuer, to værelser og en separat, god...

Læs mere om Borups Alle 140, st TH

LokalBolig Frederiksberg ApS

Falkoner Alle 66

2000 Frederiksberg

Telefon: 33 86 15 55
CVR: 3175 6286

Mere om Borups Alle 140, st TH

...

underetage. Hernede er der endnu et badeværelse, et stort disponibelt rum og egen indgang – en tilføjelse til lejligheden som skaber et utal af anvendelsesmuligheder.

Boligen er placeret i det yderst populære Fuglebakkekvarter i den attraktive bydel. Området er karakteriseret af en rolig atmosfære, villaer og megen natur, men byder ligeledes på hyggelige caféer og spændende specialbutikker. Desuden finder I Irma, busstoppestedet, S-toget og daginstitution indenfor 500 meter, og også skole er i gåafstand.

Når I står på gaden, ser I op på en murstensejendom fra 1932 med et tegltag. Bag bygningen er der en grøn gård, og jeres nye hjem udfolder sig i stueplan. I træder ind i en rummelig fordelingsgang, og herfra breder der sig et indbydende og dejligt hjem.

Her er der fin plads til overtøjet, inden I bevæger jer til venstre ind i et køkken, som synes i god stand. De hvide låger står nydeligt til den mørke bordplade, der byder på masser af albuerum. Fra gangen har I ligeledes adgang til to værelser og et udsøgt badeværelse, før I kommer ind i den første af to stuer med højt til loftet. Begge rum har et fantastisk lysindfald, og her kan I indrette jer med en spisestue samt et blødt sofaarrangement til afslapning. Prikken over i’et er den virkelig brugbare underetage med separat indgang, hvis rummelige, disponible rum og større badeværelse med badekar og vaskefaciliteter synes at udvide boligarealet.
Bemærk at lejlighedens areal består af 104m2 BBR i stueplan og 52m2BBR i kælder som ikke er boligareal.

Lyder det som noget for jer? Ring for en fremvisning.

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger