Kontantpris

3.995.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
2.735,-
Boligareal
92m2
Vær. inkl. stuer
3
Yderligere information

Ejerlejlighed, Sagsnr. 15-MY0592

Forchhammersvej 31, st th, 1920 Frederiksberg C

Charmerende lejlighed med altan

Her får I noget så sjældent som en hyggelig bolig, der passer til snart sagt alle aldersklasser. I kan let indrette denne rummelige treværelses lejlighed nær Forum på Frederiksberg som delebolig og tilbringe ungdomsårene i smukke, klassiske rammer...

Læs mere om Forchhammersvej 31, st th

Mere om Forchhammersvej 31, st th

...

centralt i København tæt på både kultur-, café- og natteliv - og en af byens bedste bagere.

Hvis I vælger at stifte familie, kan I nyde, at beliggenheden også er yderst børnevenlig, og at den lille nærmest kan løbe direkte fra køkkenet og ud i den dejlige gård, som har et fint legemiljø. Selv kan I slappe af i formiddags-, middags- og eftermiddagssolen på den store altan.

Begynder bentøjet en dag at værke, er det intet problem at blive boende. Der er nemlig tale om en stuelejlighed, som samtidig er så tilpas højt placeret, at I kan bo her dejligt uforstyrret af nysgerrige forbipasserende. Ejendommen er fra 1901, og den er smukt ornamenteret og desuden yderst velholdt takket være en veldrevet ejerforening.

Med pæne, herskabelige fløjdøre, højt til loftet og en flot udsmykket stuk bærer også boligens indre tydeligt præg af beliggenheden på Frederiksberg. Gulvet i de to store stuer en suite og det indretningsvenlige værelse udgøres af klassiske, massive planker, og alt fremstår pænt og velholdt.

Der er gulvvarme i badeværelset, som har en fin størrelse med separat bruseniche, og i køkkenet får I godt med bordplads og et smukt lysindfald det meste af dagen. Det er desuden muligt at åbne op mellem køkkenet og værelset og etablere et skønt køkken-alrum. Så bliver det også endnu lettere at bære maden ud på altanen, som ligger i et afsides hjørne af den grønne gård.

Fra adressen er der bare fem minutters gang til Forums metrostation og endnu kortere til Søerne, Landbohøjskoles Have og et væld af gode indkøbsmuligheder. Alligevel er der behageligt stille på den vej, som I snart kan kalde jeres.

Velkommen til en hyggelig, herskabelig bolig!

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger