Kontantpris

Tjek boliglån

6.695.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
4.217,-
Boligareal
122m2
Vær. inkl. stuer
4
Yderligere information

Ejerlejlighed, Sagsnr. 15-X0000111

Forchhammersvej 16, 3, 1920 Frederiksberg C

Lejlighed renoveret af arkitekt på Frederiksberg C

På det yderst attraktive Frederiksberg C finder man denne fremragende ejerlejlighed. Nuværende ejer er arkitekt og har ændret på planløsningen, således den nu er særdeles optimal.

Læs mere om Forchhammersvej 16, 3
Giv et bud på boligen
Mægler LokalBolig Frederiksberg ApS. Kontakt her hvis du skal købe.

Hvor meget er din bolig værd?

En salgsproces hos LokalBolig er velovervejet og nøje gennemtænkt. Alt tager udgangspunkt i din unikke bolig og hjælper til at sikre dig det bedste salg.

Mere om Forchhammersvej 16, 3

Ligeledes er lejligheden blevet gennemrenoveret ved overtagelsen i 2015, blandt andet med nyt el. Moderniseringerne er sket i stor respekt for den klassiske charme, der eksempelvis kommer til udtryk ved stukloftet og sprossevinduerne.

Allerede i entréen fornemmer man, hvor lys og indbydende lejligheden er, og de kontinuerlige plankegulve skaber en dejlig sammenhæng i boligen. Alrummet er i åben forbindelse med det eksklusive køkken. Dette er et snedkerkøkken, som er specialfremstillet til lejligheden. Det fremgår tydeligt af de stilrene, minimalistiske linjer udført i træ, og man får tilmed en Siemens induktionskogeplade.

I stuen kan man glæde sig over en sydvendt, buet karnap, der bader rummet i lys. Herinde gemmer sig i øvrigt en henrivende roset, som virkelig understreger lejlighedens herskabelige udtryk. Der er to værelser, og fra det ene er der direkte adgang til det lækre badeværelse. Dette byder på en glasafskærmet bruseniche, som tillader at lyset kan bevæge sig gennem hele rummet, og her er endda plads til en vaskesøjle. Man kan i øvrigt også tilgå badeværelset via fordelingsgangen.

Ude er der et herligt gårdmiljø, mens beliggenheden er absolut fænomenal. Man er tæt på det pulserende byliv på Vesterbro og Nørrebro, mens man får en helt anden ro hjemme. Søerne og Forum Metro ligger få hundrede meter fra lejligheden, og man finder endvidere daginstitution og skole nært ved.

Tilmed får man med hjemmet her også en finurlig alkove, et stort kælderrum og loftrum samt mulighed for at etablere en altan. Denne lejlighed skal ses – kontakt os i dag.

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

LokalBolig CO2 Neutral Boligpræsentation

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: