Kontantpris

5.595.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
5.094,-
Boligareal
111m2
Vær. inkl. stuer
5
Yderligere information

Ejerlejlighed, Sagsnr. 15-MY0589

Lykkesholms Alle 28, 3, 1902 Frederiksberg C

Fantastisk lysindfald og flexibel planløsning!

Denne femværelses lejlighed er noget helt særligt med sin smarte, aflange udformning samt en rå newyorkercharme sat over for et elegant, klassisk udtryk.

Læs mere om Lykkesholms Alle 28, 3

LokalBolig Frederiksberg ApS

Falkoner Alle 66

2000 Frederiksberg

Telefon: 33 86 15 55
CVR: 3175 6286

Mere om Lykkesholms Alle 28, 3

...

Udefra præsenterer ejendommen sig velholdt med en nyrenoveret facade fra 2018. Døren åbnes til lejligheden, og her bemærker du nok som det første de flotte, lyse trægulve og fyldningsdøren til badeværelset. Badeværelset blev renoveret omkring 2012 og er et veludnyttet rum med mørke klinker, separat brusebad fra Grohe og et væghængt toilet, og du finder plads til vaskefaciliteter i gangen. Det store opholdsmiljø er lejlighedens hjerte, hvor du kommer til at tilbringe de fleste af dine vågne timer. På en solskinsmorgen er det herligt at nyde en kop kaffe på altanen, og på en fredelig lørdag kan du dernæst hygge dig med at kreere en lækker ret i det fashionable køkken, hvor du omgiver dig med et køle- og fryseskab, en ovn og et gaskomfur fra SMEG.

Når retterne står rygende klar, kan du servere dem for vennerne, som sidder bænket op ved spisebordet i lyset fra karnappen. Den skønne stue har en indbygget reol i væggen, mens det tilstødende værelse kendetegnes af et smukt lysindfald fra de to vinduer. Herfra kan du åbne døren til en gang med et skab og et stort walk-in-closet. Længst nede finder du et rummeligt soveværelse med et kvistvindue. Ejendommen har en veldrevet ejerforening og en vicevært, og til lejligheden hører et loftsrum til opbevaring.

Du får en meget attraktiv beliggenhed på en stille og ensrettet sidevej til Gl. Kongevej. Der er derfor ikke langt til butikker, cafélivet på Værnedamsvej eller til bydelens fine grønne områder som Landbohøjskolens Have og Frederiksberg Have. Vesterbro, Nørrebro og Indre By er inden for kort cykelafstand, og der er få minutters gang til Forum Metro, hvis du skal ud til lufthavnen.

Ring for en fremvisning.

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger