Kontantpris

3.495.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
3.033,-
Boligareal
57m2
Vær. inkl. stuer
3
Yderligere information

Ejerlejlighed, Sagsnr. 15-MY0618

H.C. Ørsteds Vej 62, 3 tv, 1879 Frederiksberg C

Eksklusiv 3-vær. lejlighed midt på Frederiksberg C

Et betagende lysindfald fra ovenlysvinduerne, fantastiske materialer og kvalitet ned i mindste detalje er blot nogle af de lækkerier, som denne eksklusive lejlighed tilbyder.

Læs mere om H.C. Ørsteds Vej 62, 3 tv

LokalBolig Frederiksberg ApS

Falkoner Alle 66

2000 Frederiksberg

Telefon: 33 86 15 55
CVR: 3175 6286

Mere om H.C. Ørsteds Vej 62, 3 tv

Herudover kommer beliggenheden i hjertet af det vidunderlige Frederiksberg C - kan man ønske sig mere?

Boligen er totalistandsat med gennemført kvalitetsarbejde i alt fra lister til bevarelse af originale detaljer. Her er vist ingen tvivl om, at det er et hjem for den kræsne køber.

Du skal ikke træde mange skridt væk fra hoveddøren, før du bliver ét med det rige café- og forretningsmiljø, som det stemningsfulde område på skønneste vis er indhyllet af. Forestil dig blot på en lun solskinsdag at sidde på dit stamsted med venner omkring brunchbordet og nyde tilværelsen, mens luften fyldes af nybrygget kaffe. Efterfølgende kan du nemt tage cyklen eller metroen videre rundt, hvis ikke du trækker i de snørede træningssko til en befriende løbetur ved Søerne. Fra adressen er der desuden kort afstand til Forum og flere uddannelsesinstitutioner.

Dit kommende hjem er placeret på tredje sal i en nydelig bebyggelse fra 1880, der har nyrenoverede opgange og vinduer. Så snart du kommer indenfor, bliver du imponeret af den gennemførte stil. Gulvet toppes af et smukt, massivt egetræsparket i sildebensmønster, som fortsætter i alle rum - også på hemsen, der er indrettet som soveværelse med fem indbyggede skabe i skunken på hver side. Det åbne stue- og køkkenmiljø er et kapitel for sig med 12 meter til loftet, fritliggende loftbjælker og el-betjente Velux-vinduer, så en mild brise ubesværet kan strømme ind. Det charmerende lille ekstra værelse med indgang fra køkken får sit gode lysindfald fra det østvendte veluxvindue.

Elegancen vil ingen ende tage i KVIK-køkkenet, der forkæler med delikatesser som pyrolyseovn, Quooker samt induktionskogezone - helt ideelle betingelser til de kulinariske udfoldelser. Afslutningsvis venter et flot og moderne badeværelse med vaskefaciliteter.

En bolig der skal ses!

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger