Kontantpris

Tjek boliglån

6.195.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
4.593,-
Boligareal
122m2
Vær. inkl. stuer
5
Yderligere information

Ejerlejlighed, Sagsnr. 15-X0000176

H.C. Ørsteds Vej 52, 4 th, 1879 Frederiksberg C

Lejlighed med to altaner centralt på Frederiksberg

Denne herskabelige lejlighed har mange forcer - og med nøgleord som to altaner, fleksibel indretning, indflytningsklar og en central beliggenhed får I de perfekte rammer her på Frederiksberg. På H.C. Ørsteds Vej 52 møder I ejendommen fra 1905.

Læs mere om H.C. Ørsteds Vej 52, 4 th
Giv et bud på boligen
Mægler LokalBolig Frederiksberg ApS. Kontakt her hvis du skal købe.

Hvor meget er din bolig værd?

En salgsproces hos LokalBolig er velovervejet og nøje gennemtænkt. Alt tager udgangspunkt i din unikke bolig og hjælper til at sikre dig det bedste salg.

Mere om H.C. Ørsteds Vej 52, 4 th

Lejligheden er placeret på fjerde sal og har gennemgået en større renovering i 2013, heriblandt med nyt køkken, badeværelse og vinduer. Desuden kan I se frem til en veldrevet ejerforening, brugsret til loftsrum og mulighed for køb af p-plads. Boligens hjerte er de to indbydende stuer en suite med herskabelig charme i form af en god loftshøjde, elegante stuklofter, smukke sildebensparketgulve i eg og store vinduespartier, som gavmildt trækker dagslyset ind. Her er det oplagt at indrette et spiseafsnit i den ene stue og placere en sofagruppe i den anden. Alternativt kan den ene stue også anvendes som ekstra soveværelse, hvis I ønsker det. Det herlige køkken-alrum samler jer om madlavning og samvær. Poggenpohl-køkkenet udtrykker en tidløs elegance med hvide elementer akkompagneret af matchende Corian-bordplader. Det er udstyret med rigelig skabsplads og gængse hvidevarer, så I får gode rammer til de kulinariske udfoldelser. Boligen rummer også et stort soveværelse med indbyggede skabe og et mindre værelse med mange muligheder - hvad end I ønsker et børneværelse, kontor eller hobbyrum. Videre er der et moderne badeværelse med bruseafsnit og hvidt inventar i flot kontrast til det mørke gulv. Endelig kan I glæde jer over to dejlige altaner, som indbyder til kølig rosé under åben himmel, mens der nedenfor ejendommen er et hyggeligt gårdanlæg. Beliggenheden er pragtfuld med gåafstand til lækre spisesteder, indkøb, skole, daginstitutioner, indkøb og Søerne. Der er rig mulighed for shopping ved Frederiksberg Centret, mens Landbohøjskolens Have sætter tempoet ned med gåture. Afslutningsvis får I hurtig adgang til S-tog, metro, bus og motorvej, ligesom cykelturen til Indre By kan klares på fem minutter. Kom og oplev boligen!”

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

LokalBolig CO2 Neutral Boligpræsentation

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: