Kontantpris

Tjek boliglån

7.425.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
6.021,-
Boligareal
165m2
Vær. inkl. stuer
5
Yderligere information
Næste Åbent Hus er om 3 dage
17. nov 2019 fra 13.00-13.20

Ejerlejlighed, Sagsnr. 15-X0000078

H.C. Ørsteds Vej 23, 3 th, 1879 Frederiksberg C

Renoveret herskabslejlighed på Frederiksberg

Hvis I drømmer om velholdte og herskabelige detaljer, så bør I vende blikket mod denne fem værelses lejlighed på Frederiksberg.

Læs mere om H.C. Ørsteds Vej 23, 3 th
Giv et bud på boligen
Mægler LokalBolig Frederiksberg ApS. Kontakt her hvis du skal købe.

Hvor meget er din bolig værd?

En salgsproces hos LokalBolig er velovervejet og nøje gennemtænkt. Alt tager udgangspunkt i din unikke bolig og hjælper til at sikre dig det bedste salg.

Mere om H.C. Ørsteds Vej 23, 3 th

Her kan I foruden en istandsat bolig glæde jer over en fordelagtig beliggenhed, der sikrer jer gåafstand til flere caféer, transportmuligheder, skole og daginstitutioner. Endvidere er området naturskønt med gåafstand til Søerne og flere grønne arealer.

Lejligheden er placeret på tredje sal med smukt vue ned af Niels Ebbesensvej og uden andre kan kigge ind fra modsatte side af vejen. Samtidig er der fra boligen kig til Tivoli og Rådhuspladsen. I perioden 2015 til 2019 er flere renoveringer lavet, herunder nyt el, som er fræset ind i væggene, snedkerfremstillet køkken, hvor der er kræset for detaljerne med blandt andet soft-close samt push to open-funktion. Herudover er der kommet nyt toilet i 2015, mens brusearmaturet fra Grohe er opsat i 2019. Der er ligeledes foretaget løbende vedligeholdelse med slibning af gulve og maling af vægge samt håndmaling af de elegante stuklofter, der pryder flere af boligens rum.

Den klassiske lejlighed fremtræder lys og indbydende og inkluderer tre rummelige værelser, der deles om badeværelset med separat bruseniche. Videre når I også det skønne køkken, som gemmer på flere spændende detaljer, god plads til opmagasinering samt Quooker og almindelig vandhane, der har en udtræksslange og lysfunktion. Endelig venter to stuer en suite, hvoraf den ene har nydelig sildebensgulv og er oplagt at indrette som spisestue. Her kan I nyde middagen omkring spisebordet og samtidig beundre synet af den flotte stuk i loftet. Den anden stue har ligeledes udsmykning i loftet, og så er den udstyret med en karnap og en Morsø-brændeovn, der tilfører varme og en hyggelig stemning. Som prikken over i’et er der fra det ene værelse udgang til en vestvendt altan, hvorfra I kan beundre aftensolens stråler.

Book en fremvisning.

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

LokalBolig CO2 Neutral Boligpræsentation

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: