Kontantpris

Tjek boliglån

3.295.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
3.210,-
Boligareal
96m2
Vær. inkl. stuer
4
Yderligere information

Ejerlejlighed, Sagsnr. 15-X0000093

Amicisvej 19, kld, 1852 Frederiksberg C

Lejlighed med attraktiv adresse på Frederiksberg C

Denne lejlighed byder på en spændende indretning og ikke mindst en fantastisk beliggenhed med byens tilbud i ”baghaven”. Lejligheden tilgodeser parret såvel som den lille børnefamilie med to værelser samt to stuer en suite, og hjemmet...

Læs mere om Amicisvej 19, kld
Giv et bud på boligen
Mægler LokalBolig Frederiksberg ApS. Kontakt her hvis du skal købe.

Hvor meget er din bolig værd?

En salgsproces hos LokalBolig er velovervejet og nøje gennemtænkt. Alt tager udgangspunkt i din unikke bolig og hjælper til at sikre dig det bedste salg.

Mere om Amicisvej 19, kld

karakteriseres ved en lys og indbydende atmosfære.

Hjertet er uden tvivl de to stuer en suite, hvor et lyst klinkegulv med varme breder sig fra ende til anden. Den bagerste stue har et pulterkammer tilknyttet til alskens opbevaring. Køkkenet fremstår pænt med hvide fyldningsskabe, integrerede hårde hvidevarer og træbordplader. Her er plads til et mindre spiseafsnit og udgang til gårdhaven.

Fordelingsgangen er indrettet med skabsarrangement og åbner op for de tre væreler således at lejligheden i høj grad er delevenlig. Badeværelset er udført med orangegule fliser, bruseafsnit og en rustik håndvask - ydermere er der også vaskemaskine i det rummelige badeværelse. Boligen udfolder sig i et højtliggende kælderplan i en charmerende bygning fra 1884, og i 2018 blev opgangen istandsat med nyt tæppe og en omgang maling.

Udenfor venter en fælles gårdhave - og med direkte udgang bliver den snildt omdrejningspunktet på lune sommeraftener. I får brugsret til et loftrum, og I bliver del af en lille ejerforening med gode naboer. Det er værd at understrege, at hækken foran bygningen sikrer et fint vue fra boligen, mens privatlivets fred opretholdes.

Beliggenheden er i særklasse med kort afstand til Gammel Kongevejs butikker, restauranter og barer. I får tillige gåafstand til Frederiksberg Have, Metroen og Frederiksberg Centret. Med andre ord er der tale om en rolig placering, mens alle byens tilbud er inden for rækkevidde.

Er I interesserede? Kontakt os allerede i dag for at få en fremvisning.

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

LokalBolig CO2 Neutral Boligpræsentation

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: