Kontantpris

Tjek boliglån

8.695.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
5.742,-
Boligareal
199m2
Vær. inkl. stuer
6
Yderligere information

Ejerlejlighed, Sagsnr. 15-KJ1005

Gammel Kongevej 142, 4 th, 1850 Frederiksberg C

Stor, lys taglejlighed på Gammel Kongevej

Nu kan denne stemningsfulde lejlighed øverst på Gammel Kongevej 142 blive jeres. Boligen ligger i en smuk, klassisk ejendom fra 1884, og I kan se frem til et hjem, der har en god, lys rumfordeling med hele fem værelser.

Læs mere om Gammel Kongevej 142, 4 th
Giv et bud på boligen
Mægler Morten Yde. Kontakt her hvis du skal købe.

Hvor meget er din bolig værd?

En salgsproces hos LokalBolig er velovervejet og nøje gennemtænkt. Alt tager udgangspunkt i din unikke bolig og hjælper til at sikre dig det bedste salg.

Mere om Gammel Kongevej 142, 4 th

I får tilmed en fantastisk udsigt over Gammel Kongevej.

Når I åbner hoveddøren, befinder I jer I en behagelig entré, hvorfra et trægulv breder sig til det meste af hjemmet. Først går I ind i et stort, pænt køkken-alrum, hvor gulvet er belagt med rustikke marmorklinker. I får et charmerende U-formet køkken med træskuffer, en bordplade i samme materiale som gulvet og kvalitetshvidevarer fra ATAG. Ved siden af det åbne køkken-alrum finder I en imponerende stue med en skråvæg og buede vinduer, hvorfra lyset strømmer ind. Stuen fungerer som lejlighedens hjerterum, og det er helt oplagt at etablere et hyggeligt sofahjørne, hvor I kan samle familien om alt fra brætspil til søndagsfilm. De fem værelser fremstår alle utrolig velholdte, og kun fantasien sætter grænser for, hvordan I vil indrette dem. Endelig er der et to gode badeværelser med gulvvarme, hvoraf det ene kommer med et lækkert spabad, der har varmeveksler. Nedenfor møder I en lille have, hvor der står bordebænkesæt, flere grill og et legeområde med en sandkasse til de mindste. Med til ejerforeningen hører desuden muligheden for at leje en p-plads og et cykelskur.

I får en suveræn beliggenhed med caféer og specialbutikker lige ude foran hoveddøren samt gåafstand til indkøbsmuligheder, daginstitutioner og skoler i nærheden. En gåtur på under ti minutter tager jer til den nydelige Frederiksberg Have eller Frederiksberg Centret, hvor I desuden kan hoppe på metroen.

Lyder dette indflytningsklare hjem som noget for jer, så kontakt os for en fremvisning.

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

LokalBolig CO2 Neutral Boligpræsentation

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: