Kontantpris

8.695.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
5.742,-
Boligareal
199m2
Vær. inkl. stuer
6
Yderligere information

Ejerlejlighed, Sagsnr. 15-KJ1005

Gammel Kongevej 142, 4 th, 1850 Frederiksberg C

Stor, lys taglejlighed på Gammel Kongevej

Nu kan denne stemningsfulde lejlighed øverst på Gammel Kongevej 142 blive jeres. Boligen ligger i en smuk, klassisk ejendom fra 1884, og I kan se frem til et hjem, der har en god, lys rumfordeling med hele fem værelser.

Læs mere om Gammel Kongevej 142, 4 th

Mere om Gammel Kongevej 142, 4 th

I får tilmed en fantastisk udsigt over Gammel Kongevej.

Når I åbner hoveddøren, befinder I jer I en behagelig entré, hvorfra et trægulv breder sig til det meste af hjemmet. Først går I ind i et stort, pænt køkken-alrum, hvor gulvet er belagt med rustikke marmorklinker. I får et charmerende U-formet køkken med træskuffer, en bordplade i samme materiale som gulvet og kvalitetshvidevarer fra ATAG. Ved siden af det åbne køkken-alrum finder I en imponerende stue med en skråvæg og buede vinduer, hvorfra lyset strømmer ind. Stuen fungerer som lejlighedens hjerterum, og det er helt oplagt at etablere et hyggeligt sofahjørne, hvor I kan samle familien om alt fra brætspil til søndagsfilm.

De fem værelser fremstår alle utrolig velholdte, og kun fantasien sætter grænser for, hvordan I vil indrette dem. Endelig er der et to gode badeværelser med gulvvarme, hvoraf det ene kommer med et lækkert spabad, der har varmeveksler. Nedenfor møder I en lille have, hvor der står bordebænkesæt, flere grill og et legeområde med en sandkasse til de mindste. Med til ejerforeningen hører desuden muligheden for at leje en p-plads og et cykelskur.

I får en suveræn beliggenhed med caféer og specialbutikker lige ude foran hoveddøren samt gåafstand til indkøbsmuligheder, daginstitutioner og skoler i nærheden. En gåtur på under ti minutter tager jer til den nydelige Frederiksberg Have eller Frederiksberg Centret, hvor I desuden kan hoppe på metroen.

Lyder dette indflytningsklare hjem som noget for jer, så kontakt os for en fremvisning.

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger