Kontantpris

4.595.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
2.921,-
Boligareal
85m2
Vær. inkl. stuer
4
Yderligere information

Ejerlejlighed, Sagsnr. 15-MY0562

Bakkegårds Alle 14, st TH, 1804 Frederiksberg C

4Ver med attraktiv placering i Bakkegårdskvarteret

I Bakkegårdskvarter på Frederiksberg finder I denne renoverede fireværelseslejlighed, som på bedste vis kombinerer en indflytningsklar bolig med en fed beliggenhed midt i byens pulserende liv, men samtidig i rolige omgivelser.

Læs mere om Bakkegårds Alle 14, st TH

LokalBolig Frederiksberg ApS

Falkoner Alle 66

2000 Frederiksberg

Telefon: 33 86 15 55
CVR: 3175 6286

Mere om Bakkegårds Alle 14, st TH

...

Her kommer I til at bo midt i en stille, grøn oase, da gaderne nærmest ikke er præget af trafik. Fra adressen er der gåafstand til flere indkøbsmuligheder, skole og institutioner. Herudover er der nærhed til Frederiksberg Centret med butikker og spisesteder, ligesom metroen også ligger her. Afslutningsvis kan I se frem til at bo lige overfor Søndermarken og omkring fem minutters gang fra Frederiksberg Have.

I kommer til at tilhøre en veldrevet bygning, hvor ejerforeningen sikrer, at tingene holdes i pæn stand. Herudover får I brugsret til det fælles haveanlæg, der er prydet af græsplæne og fliseareal med borde og bænke. Sælger har desuden fået godkendelse til at etablere en altan med direkte udgang til haven.

Jeres lejlighed ligger i stueplan og fremtræder istandsat med respekt for boligens originalitet og stil.

Blandt andet er der lavet ny el overalt, ligesom alle vægge er fuldspartlede og de fleste er der kommet filt på, mens få har fået tapet. Herudover der kommet nyt køkken og badeværelse i 2016, og der er etableret ægte stuk.

Indenfor leder entréen jer til to fine værelser, hvoraf det ene er prydet med Sanderson-tapet med smukt print fra 1930’erne. Værelserne deles om badeværelset med bruseniche. Herudover venter der jer et nydeligt køkken med hvide elementer med udskæringer, der er toppet af en kompositbordplade og udstyret med alle hårde hvidevarer inklusiv Quooker, kombiovn, pyrolyseovn og induktionskogeplade. Afslutningsvis møder I de to stuer en suite der kan arrangeres med spiseplads og komfortable møbler. Til at fuldende hele herligheden får I et kælderrum med strøm, hvor I kan have vaskefaciliteter stående.

Kontakt os for en fremvisning.

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger