Kontantpris

6.795.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
5.372,-
Boligareal
158m2
Vær. inkl. stuer
4
Yderligere information

Ejerlejlighed, Sagsnr. 15-X0000035

Vesterbrogade 180, 4 th, 1800 Frederiksberg C

Smuk herskabslejlighed i Frederiksberg C

God plads, æstetiske rammer og en placering midt på Frederiksberg… Er det jeres ønskeliste, så tag et kig på denne lejlighed. Her omgiver I jer med klassiske herskabsdetaljer og kommer til at bo perfekt, hvis I værdsætter alle storbyens fordele.

Læs mere om Vesterbrogade 180, 4 th

LokalBolig Frederiksberg ApS

Falkoner Alle 66

2000 Frederiksberg

Telefon: 33 86 15 55
CVR: 3175 6286

Mere om Vesterbrogade 180, 4 th

I er nemlig tæt på et væld af spisesteder, kulturoplevelser og alt, hvad I skal bruge i hverdagen.

Der er godt hundrede meter til dagligvareindkøb, og inden for den nærmeste kilometer har I både Københavns Zoo, Frederiksberg Have, skole og svømmehal. Lidt mere end en kilometer har I til Carlsberg Station, og i 2019 står den nærliggende metrolinje også færdig. På et kvarter kan I cykle til Indre By.

Bilen parkeres i gården, og dernæst tager I trapperne til lejligheden på fjerde sal. Åbn den solide hoveddør til en flot entré, der fremviser det gennemgående sildebensparketgulv samt rillede dørkarme og glasmosaik.

På højre hånd har I et gæstetoilet, og til venstre side når I et soveværelse med sydvendt altan. Ligefremme fra entréen ligger den smukke dobbeltstue med ornamenterede lofter og en stor, lysfyldt karnap med fine fyldningspaneler. Via mellemgangen kommer I til et ekstra soveværelse med indbygget skabsrække, hvorefter I træder ind på et lækkert badeværelse med bruseniche, badekar med boblefunktion og en håndklædevarmer. Den franske altan gør det nemt at lufte ud, så dette rum mangler virkelig ikke noget. Længst nede finder I et dejligt spisekøkken med linoleumsgulv, hvor I kan give jer i kast med alle ugens favoritretter. Skulle I få brug for et ekstra værelse, er der mulighed for at placere det her og etablere et nyt køkken i spisestuen.

Ring for en fremvisning.

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger