Billede af boligen

Vangedevej 220B, st. th

2870 DyssegårdVeludnyttet og velholdt lejlighed med skøn, vestvendt altan

Alt fra gulvene til rumfordelingen og indretningen spiller på Vangedevej 220B, hvor du kan overtage denne høje stuelejlighed. Den ideelle plantegning gør hjemmet delevenligt for vennerne, mens et par eller singlen også vil finde glæde heriblandt ved køkkenet, det fine badeværelse, soveværelset med fransk altan og stuen med udgang til en vestvendt altan. Velkommen til. Mere om boligen...

Plantegning

Billede af stueplan fra Vangedevej 220B, st. th, 2870, Dyssegård

Mere om boligen

Køkken og stue

Køkkenet er moderne i mørke elementer, som toppes af en lys bordplade. Med både overskabe og underskabe sikres du opbevaring, og vinduet er en bonus, da der både er lysindfald og udluftning. Foran kan placeres en reol for mere opmagasinering eller et sted til kogebøgerne, og der er nem passage til den indbydende stue med nydelige gulve.

Værelse og bad

Værelset rummer dobbeltsengen, garderoben og sågar en hjemmearbejdsplads, og atmosfæren er skøn takket være det høje vinduesparti, hvor en dør kan åbnes til den franske altan. Badeværelset med separat bruseniche er ligeledes en fin oplevelse, og nuancerne er neutrale.

Sol fra vest

Cafésættet står ideelt på altanen, hvorfra du kan skue over kvarterets grønne områder. Skab ekstra stemning med plantekrukker, lyskæder eller levende lys på lune sommeraftener, hvor du tager aftensmaden med udenfor.

Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Billede af LokalBolig Gentofte
KontaktLokalBolig GentofteGentoftegade 34 , 2820 Gentofte
39 62 66 00

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 23-X0001131

Økonomi

Kontantpris2.050.000 kr.
Udbetaling105.000 kr.
Mdl. ejerudgifter2.801 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift11.863 kr.
Netto ekskl. ejerudgift9.615 kr.

Info

BoligtypeEjerlejlighed
Boligareal61 m²
Værelser inkl. stuer2
Etager1
Byggeår1948
AltanJa
EnergimærkeC