Billede af boligen

Broholms Alle 13D, 2. th

2920 CharlottenlundIndflytningsklar fireværelses lejlighed øverst i ejendommen med altan

På Broholms Alle 13D i Ordrup finder I denne indbydende lejlighed på anden sal i en ejendom fra1939. Hele hjemmet fremstår særdeles pænt med blandt andet trægulve, stuklister og loftrosetter, og planløsningen passer perfekt til parret eller den lille familie med tre værelser, et badeværelse og et åbent opholdsmiljø, hvorfra der er udgang til altanen. Hertil får I glæde af en hyggelig gårdhave og nærhed til hverdagens faciliteter. Mere om boligen...

Plantegning

Billede af 2. sal fra Broholms Alle 13D, 2. th, 2920, Charlottenlund

Mere om boligen

Opholdsmiljøet

Den åbne forbindelse mellem køkken-alrummet og stuen skaber et behageligt rumforløb, og i køkkenet får I rigtig gode opbevaringsløsninger bag de tidløse fronter. Solen strømmer gavmildt ind fra vest, og i stuen oplever I en skøn rummelighed, der giver jer mange indretningsmuligheder. Prikken over i’et er udgangen til den sydøstvendte altan.

Værelserne og badet

De tre værelser nås alle sammen via en fordelingsgang, og det samme gør sig gældende for badeværelset, der er udført i et nordisk design med fliser, en muret bruseniche og plads til en vaskesøjle. Det største værelse er oplagt som soveværelse til parret, mens de andre to let kan blive til børneværelser, kontor eller walk-in-closet.

Udendørsarealerne

Den sydøstvendte altan har en fin størrelse og vender roligt ud mod den fine gårdhave. Her er både god plads til cyklerne samt hyggelige græsarealer og træer, der skaber en dejlig stemning.

Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Portræt af Magnus Worch Jensen
KontaktMagnus Worch JensenLokalBolig Charlottenlund
25 17 44 44

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 44-X0001104

Økonomi

Kontantpris3.995.000 kr.
Udbetaling200.000 kr.
Mdl. ejerudgifter5.795 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift23.021 kr.
Netto ekskl. ejerudgift18.662 kr.

Info

BoligtypeEjerlejlighed
Boligareal85 m²
Værelser inkl. stuer5
Etager1
Byggeår1939
AltanJa
Husdyr tilladtJa
EnergimærkeC
Billede af køkken fra Broholms Alle 13D, 2. th, 2920, Charlottenlund

Interaktiv tur

Plantegning, film og billeder