Ejerlejlighed

Høkervej 5C, 1. 213

9492 Blokhus
Boligareal60 m²
Værelser inkl. stuer3
AltanJa
EnergimærkeC

Solgt

Solgt på 54 dageLokalBolig Aalborg ApS

Udsigt til hawet og Sømærket

Er I på jagt efter en base, som kan danne ramme om jeres hverdag eller ferieture de kommende år? Indstil GPS’en til skønne Blokhus og Høkervej 5C, hvor I skal se en alletiders lejlighed med den smukkeste udsigt til solnedgangen over Vesterhavet. I kan også se frit til det ikoniske Sømærke, hvilket vidner om den naturrige og centrale beliggenhed i Blokhus. Selve lejligheden byder på et lyst køkken-alrum, to soveværelser og et badeværelse, mens den overdækkede altan mod vest sætter trumfen. Lad os vise jer rundt. Mere om boligen...

Plantegning

Billede af stueplan fra Høkervej 5C, 1. 213, 9492, Blokhus

Mere om boligen

Ideel indretning

Det er et både klassisk og stilrent eksemplar af et køkken, som lejligheden er udstyret med. Pladsen er god til opmagasineringen såvel som arbejdsgangene, og så er det endda muligt også at placere et spisebord i nærheden. Det gør serveringen ligetil, inden I rykker til opholdsmiljøets bløde møblement hvor sofaen også kan omdannes til et par sovepladser når der er ekstra behov..

To fine værelser

Med to regulære værelser er der flere indretningsmuligheder i lejligheden, som I kan benytte både som familie og med venner. Der kan laves køjesenge for flere sovepladser, og skal I bo her fast, kan det ene værelse også fungere som børneværelse eller hjemmekontor. Badeværelset er tidløst og nydeligt med separat bruseniche.

Havudsigt og solnedgange

Altanen er virkelig veludført, så der bliver plads til cafésættet, hvilket giver jer mulighed for at tage dagens måltider med udendørs. Særligt er aftenseancen skøn, da altanen vender mod vest, så I kan allerede nu glæde jer til nogle spektakulære solnedgange over Vesterhavet. Bemærk desuden, at der til ejerforeningen er tilknyttet en masse lækre faciliteter, bl.a. fitnesscenter, welness og badeland, udvendigt en pool og basketbane mv.

Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Portræt af Claus Nyrup Højsholt-Nielsen
KontaktClaus Nyrup Højsholt-NielsenLokalBolig Aalborg
30 80 99 00

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 54-X0000465

Info

BoligtypeEjerlejlighed
Boligareal60 m²
Værelser inkl. stuer3
Etager1
Byggeår1973
AltanJa
EnergimærkeC

Andre bygninger

Integreret erhverv890 m²
Billede fra Høkervej 5C, 1. 213, 9492, Blokhus
Billede fra Høkervej 5C, 1. 213, 9492, Blokhus
Billede fra Høkervej 5C, 1. 213, 9492, Blokhus
Billede fra Høkervej 5C, 1. 213, 9492, Blokhus
Billede af badeværelse fra Høkervej 5C, 1. 213, 9492, Blokhus
Billede fra Høkervej 5C, 1. 213, 9492, Blokhus

Virtuel tur

Gå på opdagelse i boligen