Kontantpris

1.998.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
2.213,-
Boligareal
60m2
Vær. inkl. stuer
3
Yderligere information

Ejerlejlighed, Sagsnr. 41-X0000016

Langenæs Allé 41, 3 mf, 8000 Aarhus C

Indbydende 2’er med en stor hems på Langenæs

På Langenæs ligger denne flotte og lyse toværelses ejerlejlighed og byder sig til. Takket være den brede og meget anvendelige hems, føles boligen dog næsten som en treværelses lejlighed.

Læs mere om Langenæs Allé 41, 3 mf

Mere om Langenæs Allé 41, 3 mf

...

Jeres nye hjem ligger i et roligt kvarter, hvor I nærmest ikke hører byens lyde. I er tæt på hverdagens bekvemmeligheder i form af indkøb, daginstitutioner samt busforbindelser og motorvejen. Samtidig får I ikke langt til rekreative områder, og I har omtrent et kvarters gåtur ind til centrum af Aarhus.

I træder ind over dørtærsklen til lejligheden på tredje sal, hvor dagslyset strømmer ind ad de mange vinduespartier. Som en ekstra detalje er alle skråvinduer udstyret med Velux-rullegardiner.

I den rummelige fordelingsentré møder I trappen op til hemsen, der faktisk synes at være et regulært værelse med masser af anvendelsesmuligheder. I kan eksempelvis indrette jer med et hjemmekontor, et børneværelse eller måske er drømmen et lækkert walk-in-closet med naturligt dagslys. Uanset hvad, så er der potentiale for lidt af hvert.

Resten af boligen udfolder sig med et værelse med skabsvæg og et badeværelse med et nyt toilet fra 2018, en muret bruseniche, Vola-håndvask og armatur. Det nydelige køkken har hvide elementer, der er ledsaget af en mørk bordplade og en håndvask fra 2018 samt en indbygget opvaskemaskine fra samme år. Køkkenet rummer sågar plads til en mindre spisesektion, hvor morgenkaffen kan nydes ved. Den indretningsvenlige stue har plads til både en sofa og et spisebord, der er oplagt at placere ved vinduet, så I kan beundre udsigten over området.

Foruden en skøn bolig, bliver I en del af en sund og velfungerende ejerforening. Ejendommen er renoveret med tag og vinduer af nyere dato. Dernæst får I privat parkeringsplads og brugsret til eget tremmerum i kælderen, hvor også vaske- og tørrerummet er placeret sammen med en cykelkælder.

Book en fremvisning!

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger