Kontantpris

Tjek boliglån

1.298.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
1.434,-
Boligareal
54m2
Vær. inkl. stuer
2
Yderligere information

Ejerlejlighed, Sagsnr. 54-X0000004

Ryesgade 49, 2 th, 9000 Aalborg

Moderniseret 2ér - SÆLGES MED LEJER!

Drømmer du om en fordelagtig beliggenhed i Aalborg tæt på alle hverdagens bekvemmeligheder? Så er denne toværelses lejlighed i Vestbyen helt ideel til dig.

Læs mere om Ryesgade 49, 2 th
Mægler Claus Nyrup Højsholt-Nielsen. Kontakt her hvis du skal købe.

Hvor meget er din bolig værd?

En salgsproces hos LokalBolig er velovervejet og nøje gennemtænkt. Alt tager udgangspunkt i din unikke bolig og hjælper til at sikre dig det bedste salg.

Mere om Ryesgade 49, 2 th

Du flytter ind i en moderniseret bolig, og så er der mulighed for at leje en carport, ligesom du har brugsret til et tremmerum på loftet.

Adressen er der ikke en finger at sætte på, og den er nærmest perfekt, såfremt du er et rigtigt City-menneske. Det er absolut ét af de skønneste områder i hele byen tæt på både den maritime lystbådehavn og grønne områder, der indbyder til gåture, cykling og jogging i solskinsvejret. Foretrækker du at motionere inden døre, er der ikke langt til hverken svømmehal eller fitnesscenter. Indkøb er lettilgængeligt, du kan snildt gå til centrum, og så har du glæde af offentlig transport nærmest lige udenfor hoveddøren.

Dit kommende hjem er placeret på anden sal i et gulstensmuret ejendomskompleks, hvortil der hører cykelparkering og et gårdhavemiljø med bordbænkesæt - oplagt når du skal mødes med naboerne til en kold forfriskning i sommervarmen. Der er endvidere mulighed for at leje en carport af ejerforeningen.

Træd ind via entréen, der leder til samtlige rum. Ét af de første, som du støder på, er det smarte badeværelse med væghængt toilet og gulv i råt betonlook med gulvvarme under - herligt at stå ud på efter badet. Herefter kan du gå ud i det lyse vinkelkøkken med moderne hårde hvidevarer og klargøre morgenmaden, og efterfølgende er oprydningen hurtigt klaret med en opvaskemaskine.

Resten af kvadratmeterne i lejligheden er dedikeret til et rummeligt soveværelse med plads til dobbeltsengen og et fast garderobeskab. Afslutningsvis venter en kvadratisk stue, som kan indrettes med et spisebord og et blødt sofaarrangement til hyggelige aftener med yndlingsfilmen i fjernsynet.

Kontakt os allerede i dag for at få en fremvisning.

BEMÆRK - LEJLIGHEDEN SÆLGES MED LEJER - LEJER BETALER KR. 5.378,- PR MD I LEJE + FORBRUG (KR. 1.195,- PR. m² KONTRAKTEN ER INDGÅET SOM EN TIDSBEGRÆNSET LEJEKONTRAKT DER LØBER I 4 ÅR MED REGULERING JF NPI.

Film

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

LokalBolig CO2 Neutral Boligpræsentation

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: