Kontantpris

Tjek boliglån

1.395.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
1.560,-
Boligareal
64m2
Vær. inkl. stuer
2
Yderligere information

Ejerlejlighed, Sagsnr. 54-X0000098

Prinsensgade 33, 3 tv, 9000 Aalborg

Veldisponeret lejlighed midt i Aalborg

I møder denne nydelige og veldisponerede lejlighed, der i kraft af dens centrale beliggenhed i Aalborg byder på alle tiders mulighed for at tage del i byens pulserende leben og rige kulturliv. Velkommen til!

Læs mere om Prinsensgade 33, 3 tv
Mægler Claus Nyrup Højsholt-Nielsen. Kontakt her hvis du skal købe.

Hvor meget er din bolig værd?

En salgsproces hos LokalBolig er velovervejet og nøje gennemtænkt. Alt tager udgangspunkt i din unikke bolig og hjælper til at sikre dig det bedste salg.

Mere om Prinsensgade 33, 3 tv

Jeres kommende hjem er placeret på tredje sal i en charmerende ejendom, der fremstår med gulmalet facade og helvalmet, nyere klassisk tegltag. Den gennemførte æstetik fortsætter inden døre, hvor beboelsesarealet centrerer sig om en entré, der samtidig tjener som fordelingsgang mellem boligens rum og værelser.

I umiddelbar forlængelse af entréen finder I køkkenet, der præsenterer sig med et moderne og pænt udtryk i form af hvide, enkle fronter og flotte bordplader. Elementerne er arrangeret i en hensigtsmæssig vinkelform, hvilket giver hjemmekokken fortrinlige betingelser, og her er ligeledes blevet plads til en praktisk vaskemaskine, amerikaner køleskab og komfor med gasblus.

Lejligheden består videre af to rum af sammenlignelig størrelse, der begge er udstyret med franske altaner, som understøtter den lyse og luftige fornemmelse, og som prikken over i’et ses velholdt stukkatur under lofterne. Det ene værelse indrettes bekvemt med henholdsvis et spisebord og en sofagruppe, mens det andet kan allokeres til soveværelset. Selvsagt foreligger et potentiale for at anvende boligen i en dele konstellation.

Planløsningen afrundes af et lækkert moderne badeværelse, hvor brusenichen er udført i kvadratiske, mørke klinker og afskærmes af en glasdør.

Den centrale beliggenhed i Aalborg er særdeles attraktiv, da I med base netop her, kan glæde jer over de korte afstande til alt, hvad I får brug for i hverdagen, og byens mange faciliteter. Indkøb kan foretages omtrent 100 meter fra hoveddøren, og samtidig har I ikke langt til havnefronten. Spredt med rund hånd i nærmiljøet er desuden et bredt udvalg af spændende spisesteder, caféer og værtshuse. P-pladsen behøver I heller ikke lede længe efter, da der er god mulighed for parkering lige foran ejendommen.

Endvidere depotrum i kælderen.

Kontakt os for en fremvisning - vi er klar!

Film

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

LokalBolig CO2 Neutral Boligpræsentation

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: