Kontantpris

Tjek boliglån

1.189.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
1.700,-
Boligareal
57m2
Vær. inkl. stuer
2
Yderligere information

Ejerlejlighed, Sagsnr. 54-X0000068

Herluf Trolles Gade 1, st tv, 9000 Aalborg

Lys lejlighed med skøn beliggenhed i Aalborg

Det er en lys og meget indbydende toværelseslejlighed, der befinder sig i ejendommen på Herluf Trolles Gade i Aalborg. Indretningen er god, boligen er i flot stand, og beliggenheden der medfølger er i top, hvorfor hjemmet er perfekt til...

Læs mere om Herluf Trolles Gade 1, st tv
Mægler Claus Nyrup Højsholt-Nielsen. Kontakt her hvis du skal købe.

Hvor meget er din bolig værd?

En salgsproces hos LokalBolig er velovervejet og nøje gennemtænkt. Alt tager udgangspunkt i din unikke bolig og hjælper til at sikre dig det bedste salg.

Mere om Herluf Trolles Gade 1, st tv

forældrekøb eller parret.

De rolige omgivelser har tilmed fordelen af at ligge tæt på lystbådehavnen og alle hverdagens bekvemmeligheder. Ud over en gnidningsfri hverdag kan du se frem til en dejlig natur og gåture ved vandet.

Til ejendommen er der knyttet et kælderrum og en lækker, hævet terrasse i baggården, som du får brugsret til, og derfor kan benytte når solen står højest på himlen. Studierne kan klares i det fri og bliver derfor ingen sag, og weekendaftenerne kan stå på et hyggeligt arrangement med de nærmeste kammerater.

Indenfor er det primært de hvide vægge og fine detaljer, der sætter tonen an. Entréen har plads til overtøjet, og den udvider sig til et gangareal på venstre hånd, så der er rum til familiens ankomst. Herfra er der indgang til toilettet, som ligger separeret fra badeværelset, der er at finde I forbindelse med soveværelset. På badeværelset er der et reelt bruseafsnit i vente, og værelset er veludnyttet med mulighed for at have både seng og garderobe.

Også i køkkenet er der kommet mest nytte af kvadratmeterne, grundet den praktiske udførelse, der giver en god mængde skabs- og arbejdsrum, til når du skal fremvise dine madlavningsevner. Endelig kommer det helt essentielle og skønne opholdsmiljø, nemlig stuen, der sagtens huser både middagsbordet og sofahjørnet, hvor dagen kan afrundes med favoritserien på Netflix.

Kontakt os for mere information og en fremvisning.

Film

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

LokalBolig CO2 Neutral Boligpræsentation

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: