Kontantpris

Tjek boliglån

6.995.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
3.692,-
Boligareal
163m2
Vær. inkl. stuer
3
Yderligere information

Ejerlejlighed, Sagsnr. 54-X0000122

Beddingen 11, 1 3, 9000 Aalborg

The Old Yard - Virkelig fantastisk udsigt over Limfjorden - SKAL OPLEVES!!

Aalborgs Havnefront har gennemgået en ekstrem flot udvikling, hvor gammelt er udskiftet med nyt, og industri er udskiftet med boliger og masser af liv.

Læs mere om Beddingen 11, 1 3
Mægler Claus Nyrup Højsholt-Nielsen. Kontakt her hvis du skal købe.

Hvor meget er din bolig værd?

En salgsproces hos LokalBolig er velovervejet og nøje gennemtænkt. Alt tager udgangspunkt i din unikke bolig og hjælper til at sikre dig det bedste salg.

Mere om Beddingen 11, 1 3

Det gamle skibsværft i Aalborg blev oprindeligt tegnet af Kgl. Bygningsinspektør Einar Packness for Stuhrs Maskin- og Skibsbyggeri i 1918, men efter nænsom renovering har den gamle maskinhal fået nyt liv som "The Old Yard".

Foruden bygningens velbevarede historie, er beliggenheden helt unik, det gamle værft ligger nemlig placeret med den bedste udsigt over fjorden. Og hvem kan ikke forestille sig, hvordan det vil være at sidde i solen på sin syd- vestvendte terrasse mens man kan nyde et krydstogtsskib langsomt sejle forbi. For slet ikke at tale om solnedgangen, som hver aften kan nydes i fulde drag. Og selv når vejret ikke er til at benytte terrassen, kan man stadig glæde sig over den fænomenale udsigt fra lejligheden, som selvfølgelig er opført i materialer af kvalitet der matcher udsigten. Her er man ikke gået på kompromis med noget. Helt enkelt, en af Aalborgs mest unikke og luksuriøse lejligheder som I bør opleve!

Man bliver budt velkommen i den åbne og lyse entré. I forbindelse hermed findes et stort bryggers, et lyst og lækkert badeværelse med bruseniche, væghængt toilet og eksklusivt inventar. Fra entréen ledes man videre ind i køkkenalrummet, som flyder sammen med den store og åbne stue, hvor der nemt kan indrettes et ekstra værelse. Køkkenet er valgt fra Svane og som en lækker detalje i forbindelse med køkkenet, er der indrettet et smukt vinrum/viktualierrum.
I køkkenalrummet og stuen er der naturligvis store vinduespartier, der giver en fabelagtigt udsigt over fjorden og smukke lysindfald - samt en udgang der fører ud til den indbydende og store terrasse. Fra terrassen er der en unik udsigt over fjorden og det flotte havnebassin. Herudover er der et master bedroom med tilhørende walk-in, hvor der herfra er der adgang til et stort "master" badeværelse udført i eksklusive og tidløse materialer.

En lejlighed helt i særklasse med virkelig mange spændende detaljer - den SKAL opleves! Der er endvidere mulighed for tilkøb af privat parkeringsplads

Kontakt os for en fremvisning af denne helt fantastiske lejlighed på 7060 2019!

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

LokalBolig CO2 Neutral Boligpræsentation

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: