Kontantpris

Tjek boliglån

978.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
1.762,-
Boligareal
61m2
Vær. inkl. stuer
2
Yderligere information

Ejerlejlighed, Sagsnr. 54-X0000128

Beatesmindevej 97, 1, 9210 Aalborg SØ

Indflytningsklar 2V’er i Gug

Nu har du muligheden for at overtage nøglerne til en veldisponeret og indflytningsklar toværelseslejlighed i Gug. Boligen ligger på første sal på en skrånende grund, og derfor får du direkte udgang til de grønne fællesområder, så du kan nyde sommeren under åben himmel, og som prikken over i’et får du også en stor altan. Tæt på lejligheden er der cykelsti til Aalborg Universitet og nem adgang til centrum.

Mægler Claus Nyrup Højsholt-Nielsen. Kontakt her hvis du skal købe.

Hvor meget er din bolig værd?

En salgsproces hos LokalBolig er velovervejet og nøje gennemtænkt. Alt tager udgangspunkt i din unikke bolig og hjælper til at sikre dig det bedste salg.

Detaljer

Lyse og skønne rum

Du kan se frem til et soveværelse og en hyggelig stue med et dejligt lysindfald gennem det brede vinduesparti. Den rummelige stue giver dig desuden plads til både et komfortabelt sofahjørne samt et spisebord. Fra stuen er der direkte adgang til den sydvendte altan, hvor du kan slappe af med en god krimi. Ejerforeningen har fået indlagt super hurtigt fiber-bredbånd, så ingen problem med at streame dine yndlings serier.

Køkken og bad

Køkkenet præsenterer sig med lyse elementer med rigelig plads i skabe og skuffer til dine remedier, så bordpladerne holdes frie til madlavning. Her er gængse hårde hvidevarer, klinkegulv med gulvvarme og overskabe med spots. I badeværelset er alle kvadratmeter godt udnyttet med bruseniche og rum til en vaskemaskine.

Grønne arealer

Rundt om ejendommen finder du hyggelige, grønne arealer, hvor der er opsat bordbænkesæt, som frit kan benyttes. Her er også gode parkeringsmuligheder, og så er det planlagt, at facaden skal renoveres i løbet af 2020, hvilket allerede er finansieret via fællesudgifterne.

Film

Interaktiv tur

Området

Beatesmindevej 97, 1, 9210 Aalborg SØ

Nem adgang til det hele

Du kommer til at bo i Gug med nem adgang til Aalborg centrums mange tilbud enten på cykel, gåben eller med offentlig transport. Nærmeste dagligvarebutik ligger under én kilometer fra ejendommen, og du får heller ikke langt til hverken fitness eller naturskønne områder som Lergraven. Skal du videre ud i landet, tager turen til motorvejen ikke mange minutter i bil.

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

LokalBolig CO2 Neutral Boligpræsentation

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: